سلام.. سوالم اینه که نماز های مستحبی که دو رکعت دو رکعته الان من که میخوام یه نماز چهار رکعتی بخونم باید نیت نماز رو چطور بگم مثلا همون اول بگم چهار رکعت نماز میخوانم قربه الله یا باید بگم دو رکعت نماز میخوانم و دورکعت تمام شد برای دو رکعت دوم دو باره نیت کنم ... منظورم اینه که نیت کل نماز رو یه جا باید بگم یا نه هر دو رکعت نیتش جداست ... ببخشید یکم بد توضیح دادم.. 🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه نماز مستحبیت دو رکعته که باید نیت همون دو رکعتو بکنی تموم شد سلام میگی بازم هر چندبار که بخوای بخونیش باید نیتو بگی ،،،ولی اگه 4رکعتیه که همون اول نیت نماز 4رکعتی میکنی
جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
اگه نماز مستحبیت دو رکعته که باید نیت همون دو رکعتو بکنی تموم شد سلام میگی بازم هر چندبار که بخوای ب ...
آره اما میگه 8 رکعت نماز بجا بیار بعد از دو رکعت تشهد و سلام بده من این قسمتشو مشکل دارم که وقتی پاشدم باید باز تکبیر الاحرام ببندم و نیت کنم یا نه ادامه شو بدون نیتِ دوباره بخونم ...بازم ممنون عزیزم🌸🌸🌸🌸🌸🌹🌹🌹🌹