آقا مادرشوهرم انقدر برای جاریم ارزش قایله در حالی که اون کوچکترین توجهی به اون نمیکنه ... هر موضوعی پیش بیاد میگه زنگ بزنید تبریک بگید ... زنگ بزنید احوال بپرسید ... برید خدمتش .. الکی گندش میکنه ... ما تا حالا همه این کارارو کردیم ولی دریغ از ذره ای احترام از طرف خودشون و جاریم ... دیشب زنگ زده میگه سرما خورده زنگ بزنید حالشو بپرسید حتما ... شما بودید چجوری برخورد میکردید تا هم مودبانه باشه .. هم یه جوری بگم که اگه بنابر این احوال پرسیست چرا یه دفعه از طرف اونا برای ما نیست ...
ببین من ۲۳ سالمه یه بچه دارم وضع مالیم خوب نیست شیرخشک و اجاره خونه و .....
میتونم خواهش کنم به هر کی که میشناسی بگی من ختم قرآن ختم انعام ختم صلوات و نماز و روزه قضا میخونم با نصف قیمت
♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگفتم باش هروقت ب رحمت الهیی برفت زنگ میزم حالشو میگیرم
منم آیفون دارم ولی عمومیه😄 فقط یه مشکل داره وقتی میخوام عکس بگیرم دکمه اش میزنم در حیاط باز میشه 😅 داداشم میگه تو ضعیفی😒خان داداش تو فقط کافیه وقتی قفل گوشیم بازه ازم بگیری همچین ازت بگیرم ک کرک پرت بریزه 😉 حالا توی ک امدی امضام رو خوندی ریپلایم کن بگو لایک ب امضات بعد یکی بعدیت میاد امضام رو میخونه و این میشه ک منو تو یه ملت رو😝 رو اسکول کردیم 😜
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
♥️♥️♥️نائب میشم ،نماز روزه برای اموات ،ختم قرآن،سوره،اذکار انجام میدم با هدیه ی پیشنهادیه خودتون♥️♥️♥️♥️مدرک روخوانی روانخوانی ترجمه و تفسیر قرآن از موسسه بشارت و کلاس احکامم رفتم
بی توجهی توجه میاره فک کتم خیلی خودتونو تو دست و پا انداختین
فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*