2777
2789

الان که نه ولی پارسال لیست نوشته بودیم خیلی خوب بود

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
ممنون گلم..اونجایی که زدی مرغ و ماهی  با برنج هست؟؟

میتونی با برنج میتونه نه 

اگه کنارش سبزیجات باشه خب سالمتره وگرنه با برنج و حتما مصلح داشته باشه مثل روغن زیتون یا شوید و اینا

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
میتونی با برنج میتونه نه  اگه کنارش سبزیجات باشه خب سالمتره وگرنه با برنج و حتما مصلح داشته با ...

من خودم ناهارام اغلب برنجیه😅چون شوهرم باید ببره سرکار 

سعی کن کنارش سالاد و ترشی و اینام داشته باشی خیلی خوبه خرجشم اونقدی نیست که مثل بدون برنامه باشه مثلا ما میگو کلا دوسال قبل دوبار خوردیم دیگه نخوردیم بجاش چیزای دیگه پختیم 

یا.کباب و جوجه کلا6 تا تیکه میپزم با سیب زمینی و گوجه کبابی و سالاد کلم و خیار شور خونگی کنارش 

ماست خودم.درست میکنم خیارشور گوجه شور ترشی و همه چیز دیگه!از وقتی کارمند بودم این کارارو میکردم حالا که خونه دار شدم بیشتر😅