2777
2789
مگه یک خط همون سی منفی نیست ؟

مگه نگفتی نقطه سی منفی

اگه منفی باشه یعنی نقطه تی منفیه

نقطه سی که خودش خط کنترل داره یه دونه 

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
مگه یک خط همون سی منفی نیست ؟

عکس بده خو

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان‌شالله بزودی مامان بشی🙏🙏🙏😭

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

انشاالله ماه بعد...

منم ۳ماه پیش بارداری پوچ داشتم دوماهه اقدام کردم ولی نشده...یه هفته دیگه وقتمه...بارداری دومم پسرم سه سال ونیمشه

فدات مرسی عزیزم انگار این ارزو باید به گور ببرم

نه بابا

این چه حرفیه😘

با پیشرفت علم الان درصد خیلی کمی هستن که بچه دار نیمشن

شما هم خیلیییی زود نینی میاد میشت به وقتش 

دکترتون چی میگه؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
فدات مرسی عزیزم انگار این ارزو باید به گور ببرم

خدانکنه مشکلتون چیه

انشاالله ماه بعد... منم ۳ماه پیش بارداری پوچ داشتم دوماهه اقدام کردم ولی نشده...یه هفته دیگه وقتمه. ...

مرسی عزیزم به سلامتی

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
نه بابا این چه حرفیه😘 با پیشرفت علم الان درصد خیلی کمی هستن که بچه دار نیمشن شما هم خیلیییی زود ...

یک ساله دیگه دکتر نرفتم اضافه وزن و جهش اسپرم همسرم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

مزایای بیمه تکمیلی خانواده سامان

با خرید بیمه تکمیلی خانواده، می‌توان از مزایای زیر نیز بهره‌مند شد:

عدم تعلق مالیات به بیمه تکمیلی

استفاده از طرح‌های متناسب با نیاز بیمه‌ای و توانمندی مالی هر فرد

پرداخت هزینه‌های بستری در بیمارستان

پرداخت هزینه عمل‌های جراحی خاص

پرداخت هزینه‌های تشخیصی، پاراکلینیکی و هزینه‌های جراحی‌های سرپایی

جبران هزینه‌های زایمان، نازایی و ناباروری

پرداخت هزینه‌های دندان‌پزشکی

پرداخت هزینه درمان عیوب انکساری چشم

و...

قبل از بارداری باید تهیه کنید

اگر الان نیاز به عمل یا درمان خاصی دارید دیگه نمیتونید بیمه تکمیلی تهیه کنید.بیمه تکمیلی رو در زمان سلامتی تهیه کنید نه بعد از بیماری.

09109643955 خانم صالحی

09125538568 اقای فلاح

بچه ها اگردنبال کار میگردین  از طریق لینک زیر میتونید با کار بیمه اشنا و استخدام بشین

لینک استخدام بیمه

http://collaboration.atiye24.com/?code=51885