2777
2789
عنوان

يه چيز خيلي بدي شنيدم..😔#خيانت

247 بازدید | 8 پست

من دوتا نوه ي خاله دارم ك ميشن دخترعمه و دختردايي

دختردايي با يكي دوست بود و زنش شد باهم ازدواج كردن و عاشقانه همودوست داشتن چن ساليم باهم بودن و پسره ي خونه ي ٢٠٠٠متري برا دختره ساخت و نگم چ خونه اي عالييييي و لاكچرررري❤️

ولي امشب متوجه شدم دخترعمش با شوهرش رفيقه يني شوهرش داره بهش خيانت ميكنه يكي پيج دخترعمه رو ي جوري هك كرده و فهميده باهم درارتباطن..😔😔

چ دنياي بدي شده ادما ب زنوشوهراي خودشون قانع نيستن حتما بايد گزينه دوم باشن

خيلي دلم واسه دختر سوخت هيچي كم نداره م از ظاهر ن باطن😔😔😔ايشالله خدااهلشون كنه و جداشيم ازهم خيلي وحشتناكه من ازخيانت متنفررررررم

پ ن:نبايد بپرسيد چجوري هك كرده من واقعا نميدونم بااون شخص خيلي صميمي بوده ي جور هك كرده ديگه

خيانت_نكنيد🖤# 💔

جدا بشيد طلاق بگيريد تنها بمونيد ب حال خودتون بميريد ولي ب همجنس خودتون خيانت نكنيد توروخدا😭😭😭🖤🖤🖤🖤

🖤🖤🖤🖤🖤🖤

من ک نفهمیدم چی ب چیع

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فك كن دخترعمه با شوهرت بهت خيانت كنن

اون دختر عمه هه چقدر خار و پسته چقدر اضافیه ک میاد سر زندگی این

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
خدا لعنتش كنه با چندنفررفيقع و اينم بگم دخترعمشم خونه زندگي عالي داره و بچه

شوهر داره؟