2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن زندگی هرکس ب خودش مربوطه

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن

مهم خودشه حرف دیگرون بادهواست😐

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

برا مردم زندگی نکن 

اینجوری داغون میشی

من دارم تلاش میکنم فقط برا خودم زندگی کنم

خیلی سخته ولی امتحان میکنم ک عادت کنم 

تلاش میکنم ک دلم اروم بگیره

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بستگی به خانوادت داره،مثلا خانواده ی مادری من یه دختر ۲۵ ساله مجرد ببینن میگن ترشیده حتما ایرادی داشته،خلاصه نابودش میکنن

ولی تو خانواده ی پدریم ۵۰ ساله ی مجرد هم داریم کسی کوچیکترین حرفی هم بهش نمیزنه

بستگی به خانوادت داره،مثلا خانواده ی مادری من یه دختر ۲۵ ساله مجرد ببینن میگن ترشیده حتما ایرادی داش ...

چقدر خوب که خانواده پدریت انقدر درک میکنن

قدیمی هستم ولی با کاربری جدید  
برای خودم نمیگم اون شخص 34سالشه

عزیزم بهتره واقع گرا باشیم

اینجا ایران هست

ی کشور کاملن سنتی

ب دوستت بگو تلاش خودش رو بکنه.

الان کلی جردهای همسن خودت طلاق گرفتن یکی رو جور کن