2777
2789
عنوان

کمابا ضریب هوشیاری ۳

2536 بازدید | 24 پست

سلام دوستای عزیزم ازتون میخوام اول اینکه دعام کنین بیمار تو کما داریم یه هفتس و اونایی که با این شرایط مریضشون برگشته و علت کما رفتنشون چی بود برام بگن امید به بزرگی خداست التماس دعا.

حتما

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از اقواممون نمیدونم برا چی ولی ضریب هوشیاریش همین حدودا بود بعد 3 ماه بچه ش که فهمیده بود اومده بود چن روز انقدر دعا کرده بود بعد دو سه روز به هوش اومد

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
توسل کردیم و دعا دو و نیم بود فک کنم بعد 45 روز برگشت خدارو شکر تصادف کرده بود  خانم 20 و چن ...

بحق حضرت فاطمه زهرا مریضها ماهم برگردن فقط دلم واسه مادرهاشون کباب مریض ما داداشمه 

یکی از اقواممون نمیدونم برا چی ولی ضریب هوشیاریش همین حدودا بود بعد 3 ماه بچه ش که فهمیده بود اومده ...

خداروشکر داداش من دلش از بی مهری اطرافیان مخصوصا خانوادش و دخترش ترکید

خداروشکر داداش من دلش از بی مهری اطرافیان مخصوصا خانوادش و دخترش ترکید

الهی  چیشده

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
پدر من چند سال پیش بخاطر تصادف رفت کما هوشیاریش خیلی پایین بود نمیدونم چند بود اون زمان کوچیک بودم ب ...

فدات بشم انشاالله میدونین اصلا یه جوریم داداش من هیچ عکس العملی نداره و وصل به دستگاه هستش