2777
2789
عنوان

مامانا بیایین

52 بازدید | 8 پست

سلام 

دخترم 5ماهش شده یک هفته ست اصلاااا شیر نمیخوره نه شیرخودم نه شیر خشک اصن در روز دوسه بار اونم به زور میریزم دهنش ک ضعف نکنه بعضی وقتا بازور قطره چکون نمیدونم چیکارش کنم چند تا دکتر بردم میگن هیچی نیست سالمه تورو خدا بگین چیکار کنم دخترم اب شده خیلی لاغر شده

یه کاربر قدیمی...... 😍😍😍😍

دکتر چی بردیش!؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متخصص اطفال یه بارم بیمارستان حسین فهمیده مخصوص اطفاله

ای کاش میبردی متخصص تغذیه کودکان.

هیچ کدوم نگفتن غذا براش شروع کنی؟ یا اینکه چیزی بخوری که طعم شیرت رو دوست داشته باشه؟

نمیشه که بچه چند روز چیزی نخوره!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
ای کاش میبردی متخصص تغذیه کودکان. هیچ کدوم نگفتن غذا براش شروع کنی؟ یا اینکه چیزی بخوری که طعم شیرت ...

نه میترسم غذا شروع کنم ک بدتر بشه دیگه اصلا شیر نخوره نه بابا چی میفهمن این دکترای الان بخدا اگه چیزی حالیشون بشه

نه میترسم غذا شروع کنم ک بدتر بشه دیگه اصلا شیر نخوره نه بابا چی میفهمن این دکترای الان بخدا اگه چیز ...

من نمیگم شروع کن به غذا عزیزم. اما اگر پزشک تشخیص بده باید شروع کنی.

یعنی چی به زور با قطره چکون، برای لجبازی کردن که خیلی کوچیکه.

توی شیشه بریزی هم نمیخوره. موزیک بذاری، صدای عروسکش یا هر چیز دیگه که حواسش پرت بشه.

خودت هم قطره شیر افزا بخور که اگر دوتا مک هم بزنه، حسابی شیر بره توی دهنش 💚

من نمیگم شروع کن به غذا عزیزم. اما اگر پزشک تشخیص بده باید شروع کنی. یعنی چی به زور با قطره چکون، ب ...

میدونم عزیزم نه اصلا اشتهانداره جلوی تلویزیون ک میخوابونمش و رو پام تکونش میدم یکم از شیر خشکش میخوره اونم پس درمیاره دهنشو محکم میبنده دیگه موندم چیکارش کنم تو این اوضاع هم که کلی استرس میگیرم تا میرم دکتر و میام 

میدونم عزیزم نه اصلا اشتهانداره جلوی تلویزیون ک میخوابونمش و رو پام تکونش میدم یکم از شیر خشکش میخور ...

ان شاءالله به زودی اشتهاش باز بشه