کبری۱۳۶۷ مدیر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 عنوان خانمای که اچ سی جی زدین توروخدا بیایین | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 52 پست دکتر گفت ۴تا فولی بالغ داری اما نصف اچ سی جی رو تجویز کرد آیا ممنکنه با این دوز تخمکم آزاد نشه؟؟کیا نصفشو زدن 1399/07/13 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شوهرم_شاهه_منه عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 855 جدی؟😕😕😕😕 اگر تخمک ها ازاد نشه کیست میشه خب اون امپول ازادسازی دیگه حواسم نبودشرمنده اسی امشب بهتره نی نی سایت نیام رفتم دکترگفت احتمال بارداریم کمه خیلی ناراحتم حواسم نبودفک کردم منظورت امپول تحریک تخمکه
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 استرس نگیر حتما یه چیزی میدونه که داده باید به دکترت اعتماد کنی انشالله که باردارمیشی شک داری زنگ بز ... آره باید فردا بزنکم استرسم کم شه
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 حواسم نبودشرمنده اسی امشب بهتره نی نی سایت نیام رفتم دکترگفت احتمال بارداریم کمه خیلی ناراحتم حواسم ... فدات انشاله زود باردار میشی گلم.منم دوساله منتظرم یه این ماه فولی خوب داشتم که دکتر اینطور تجویز کرد میترسم آزاد نشن حیف شه.مشکل شما وی هس
شوهرم_شاهه_منه عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 855 فدات انشاله زود باردار میشی گلم.منم دوساله منتظرم یه این ماه فولی خوب داشتم که دکتر اینطور تجویز کرد ... منم6ساله منتظرم خودم تنبلی وشوهرم اسپرمش ضعیفهان شاءالله ازادمیشه ومیگیره برات
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 منم6ساله منتظرم خودم تنبلی وشوهرم اسپرمش ضعیفه ان شاءالله ازادمیشه ومیگیره برات منم پلی کیستیکم شوهرمم یکم ضعیفه
شوهرم_شاهه_منه عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 855 منم پلی کیستیکم شوهرمم یکم ضعیفه دکترایی ک میرم پیششون بدترناامیدم میکنن نمیدونم چکارکنم دیگه
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 دکترایی ک میرم پیششون بدترناامیدم میکنن نمیدونم چکارکنم دیگه کدوم شهرین؟؟
شوهرم_شاهه_منه عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 855 کدوم شهرین؟؟ من زاهدان دیشب مشهددکتررفتم براساس سونوهای قبلی وازمایش قبلی شوهرم گفت اینجوره واونجوره گفتم سونوازمایش جدیدبدین گفت فعلانه هروقت پریودشدی وپاک شدی بیاتاتشخیص ای وی بدم حالابازبچه های نی نی سایت پیشنهاددادن برم پیش نسرین بهلول
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 من زاهدان دیشب مشهددکتررفتم براساس سونوهای قبلی وازمایش قبلی شوهرم گفت اینجوره واونجوره گفتم ... برای آقاتون عرق شاه اسپرم و کاسنی خوبه.من تبریزم
شوهرم_شاهه_منه عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 855 برای آقاتون عرق شاه اسپرم و کاسنی خوبه.من تبریزم برم عطاری بگم عرق شاه اسپرم؟
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 برای آقاتون عرق شاه اسپرم و کاسنی خوبه.من تبریزم این ماه فقط فولی خوب داشتم که از شانس من نمیدونم با نصف آمپول آزاد میشه یانه از یه طرفم همسرم سرماخورده نمیتونه اقدام کنیم
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 برم عطاری بگم عرق شاه اسپرم؟ آره.یکی درمان کرده کلا گفته بودن باردار نمیشه آقاش شش ماه هروز نیم لیتر خورده شش ماه هم نزدیکی نکردن اولین ماه اقدام باردارشده شمام امتحان کنین انسالله میگیره
کبری۱۳۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 486 برم عطاری بگم عرق شاه اسپرم؟ برامن دکتر گف نمیشه گفت آقات ضعیفه فقط ب تغذیه هاتون زیاد برسین