2777
2789

سلام دوستم  ۲۳ ساللمشه از ۱۶ سالگی با عشقش دوست بوده بعد الان مامانه پسره زنگ زده برا بعد از صفر اجازه خاستگاری بگیره خونوادش نزاشتن

میگن غریبس و شهر دیگس

تجریه داشتین؟چیککار کنه ☹🥺

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
تایپک اخرمو گزارش میزنید براتون حمد میخونم🙏🏻

زدم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم 😁 شوهرم  ک دوست پسرم بوده غریبه بوده و با ۶۰۰ کیلومتر فاصله😂 بابام همه رو ی دور سکته دا ...

چیکار کردین

خخخخ بالاخره خودت یا دوستت  حق دارن اگ‌ مخالف باشن اگ‌همو واقعا میخان پای هم بمونن تا چندسال دی ...

اخه اون ک ۲۷ سالشه من ۲۳