سلام دوستم ۲۳ ساللمشه از ۱۶ سالگی با عشقش دوست بوده بعد الان مامانه پسره زنگ زده برا بعد از صفر اجازه خاستگاری بگیره خونوادش نزاشتن
میگن غریبس و شهر دیگس
تجریه داشتین؟چیککار کنه ☹🥺
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
خخخخ بالاخره خودت یا دوستت حق دارن اگ مخالف باشن اگهمو واقعا میخان پای هم بمونن تا چندسال دیه حداقل بزرگ تر شید خانوادت حق دارن بخاطر سن کممتون میگن
خودم 😁 شوهرم ک دوست پسرم بوده غریبه بوده و با ۶۰۰ کیلومتر فاصله😂 بابام همه رو ی دور سکته دا ...
چیکار کردین
خخخخ بالاخره خودت یا دوستت حق دارن اگ مخالف باشن اگهمو واقعا میخان پای هم بمونن تا چندسال دی ...
اخه اون ک ۲۷ سالشه من ۲۳