2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست
فدات عزیزدلم خداگل دخترت وبرات نگه داره منم خداروشکرمیکنم وراضیم ب رضای خدا ان شالله نی نی های همه س ...

یچیز میگم قشنگ بخونش...

خاله من کل تهران و گشت بچش پسر بشه...خودشو میکشت...تو رومون میگفت که بچه من پسر نشه من میمیرم همه پسرن دارن...من نداشته باشم.‌بعد که فهمید پسره سر ی سری بحثا گفت که من پسررررر دارم شماها ندارید(به مامانمو خالم)۴۰سالتونه پسر ندارید...

خلاصه کاری ندارم..‌بچش دنیا اومد یک و پونصد...پوست افتضاح..مدفوعشو خورده بود..‌ی کلیه ش از اونیکی کوچیک تر بود..‌

ی بیضه ش از اونیکی کوچیک تر توش اب جمع شده نیاز به عمل...شیر نخورد اصن..نه شیرمادر نه شیر خشک..با برنج کته سیر میشد..

تا اینکه الان مبتلا به اتیسمه...

افتضاححححححههههه...

الان همه میگن خدا فقط به ادم بچه سالم بده چه دختر چه پسر

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
یچیز میگم قشنگ بخونش... خاله من کل تهران و گشت بچش پسر بشه...خودشو میکشت...تو رومون میگفت که بچه من ...

آره والا بچه فقط سالم باشه باید شکرخداروبجابیاری فرقی نمیکنه این دوره زمونه دختروپسر باید تسلیم ارداه خداوند بود خداصلاح ومصلحتمون روبهترمیدونه من همیشه راضیم ب رضای خداشکرش که بچه دارشدم دیگه فرقی برام نداره دختریاپسر

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یچیز میگم قشنگ بخونش... خاله من کل تهران و گشت بچش پسر بشه...خودشو میکشت...تو رومون میگفت که بچه من ...

سلام عزیزم من اینو الان میخونم درسته واقعیتش اینه فقط بزلریم خدا تصمیم بگیره برا ماهم ی قسمتی در نظر گرفته ماهم ی همسایه داریم ک دختر داشت سه تا فقط دنبال پسر بود ناشکری میکرد ک چرا دختره دختره تا اینکه زد پسر دار شد موقع سونو معلوم نبود چیش بود تا اینکه زایید منگول اومده بود ب دنیا همونا ک شبیه هم هستن

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
سلام عزیزم من اینو الان میخونم درسته واقعیتش اینه فقط بزلریم خدا تصمیم بگیره برا ماهم ی قسمتی در نظر ...

نباید چیزی و بزور از خدا گرفت

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️
سلام شما سیاتیک دارین؟

سلام عزیزم بله توی دوران بارداری پای چپم میگرفت تاحدی که زمین گیرشدم ونمیتونستم حتی یه قدم راه برم وگرفتگی لگن دردش درحدی بودکه حتی نفس میکشیدم یاسرفه میکردم وعطسه میمردم وزنده میشدم 

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین