آیا می تونید با فرزند خواندگی کنار بیاین ،اینکه بچه ای از نظر ژنتیک هیچ ربطی به شما نداشته باشه چقدر براتون قابل پذیرشه، لطفا شعار ندید حرف دلتون رو بزنید...دوست دارم بدونم ...چون خودم رو نمی تونم راضی کنم به این کار...اگه کسی هم فرزند خوانده داره بیاد تجربیاتش رو بگه ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم عموی من یه پسرو به فرزند خوندگی گرفت و جوری براش عزیزه که هیچ کدوم از فامیل رو سراغ ندارم برا بجشون اینطور وقت و هزینه بزارن الانم که بالغ شده همه چیزشو زده به اسمش . وقتی یه بچه تو بغل تو بزرگ بشه بچه ی توعه هیچ چیز دیگه ای هیچ اهمیتی نداره نهایت این که قیافش مثلتون نیست اخلاقش رو هم با تربیت میتونی هرجوری بخوای تغییر بدی
من گاهی شوهرم میگه بیا بریم یه بچه از پرورشگاه بیاریم حال داری ۹ ماه به شکم بکشی درد زایمان تحمل کنی ؟ تازه ثواب هم میخریم برا خودمون که اینده یه ادمو کامل تغییر میدیم. ولی من بهش میگم نه اخه میترسم دو روز دیگه ناخواسته بچه دار شم اونوقت اونو بیشتر دوست داشته باشم