2777
2789
عنوان

بهم کشیدن پاهای دخترم

83 بازدید | 8 پست

سلام خانوما دختر ۴ماهم مدام پاهاشو میکشه بهم موقعی که بیداره و شیر میخوره انقد محکم پاهااشو میکشه بهم که ناخوناش اون یکی پاشو زخم میکنه و خیلی ناآرومی میکنه تا پاهاشو ماساژ میدم یکم بهتره اما باز خوبه خوب نیس و پاهاش خیلی خیلی عرق میکنه

کسی تجربه ای داره؟

منم دخترم از سه ماهگی پاهاشو ناجور میکشید بهم همیشه هم خیس بود هم سرد همش جوراب پاش میکردم اما مشکلی نداره هنوزم که هشت ماهشه وقتی بازی میکنه یا ذوق میکنه تند تند تند میکشه بهم 😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۵۰ روزشه گاهی انگشتای پاشو مثل انگشتای دست میکنه توهم😑 کاش با دکترش در میون بذاری شاید جایی ...

دکترش گفت شاید کمبود آهنه تا ۶ ماهگی صبر کنم تا قطره بخوره

[QUOTE=158255563]بعضی وقتا شاید دلش درد بگیره اما این مشکلو همیشه داره[/QUOT با روغن زیتون چربش کرد ...

دلش رو چرب کردم اما پاهاش رو ن امروز با روغن زیتون امتحان میکنم