2777
2789

منظورت از نامزد چیه عقدین? یعنی چی بهش بگم یان بگو خووب

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا از کار این پسرا سر در نمیارم😐نمیخام ب خاطرشون خودمو اذیت کنم🍭😐منه بدبخت بخاطر رل اسکلم خودمو جر بدم اون براش مهم نباشه😒😒ولش کنین باو عشق چیه ک*رم توش تا دیدم ر*دم روش😐😒

فعلا حالم خیلی خوب خرابه💔🥀
والا از کار این پسرا سر در نمیارم😐نمیخام ب خاطرشون خودمو اذیت کنم🍭😐منه بدبخت بخاطر رل اسکلم خودمو ...

یع سوال فنی 🧐... ملت از کجا عشق و رل و اینچیزا پیدا میکنن واقعا برام سواله... منکه همش تو اتاق بودم سرم تو کتاب 😐

یع سوال فنی 🧐... ملت از کجا عشق و رل و اینچیزا پیدا میکنن واقعا برام سواله... منکه همش تو اتاق بودم ...

همین خوبه رل پیدا نکنی بخدا دردسره باوا😨همش می‌ترسی نکنه الان داره خیانت میکنه نکنه الان داره ی کار خلاف انجام میده نکنه دوستت دارماش از رو حسع💔😨

فعلا حالم خیلی خوب خرابه💔🥀
هنوز هیچی نمیدونم اصلا نمیدونم چی به چیه ازمایش دادیم رسمیه ولی عقد نکردم

اگر ازمایش رو دادین ورسمیه 

خیلی راحت وبا ارامش باهاش مطرحش کن

روانشناسا میگن با شریک زندگیتون راحت حرف بزنید واز خودش دلیل رفتارش رو بپرسید