2777
2789

راستش بچه ها من فکر نمی کردم انقد زیاد باشه

تعداد کسایی که گفتن تو بچگی مورد اذیت قرار گرفتن

فکرمو خیلس مشغول کرد که اگه بیست سال پیش سی سال پیش اینقد زیاد بود این مسئاله واااای به امروز واااای به فردا 😔 خیییلی نگران شدم برا بچه های الان

خدا بچه های هممونو حفظ کنه 

و بیشتر کاربرایی که اینجا مطرح کردن تجربشونو گفتن چون از پدر مادر می ترسیدیم سالها به هیشکی نگفتیم😔

و این ضربه بزرگیه برا روح بچه

هدفم اینه

که بهم یاد بدیم چه جوری با بچه هامون راحت باشیم

چه جوری بهشون یاد بدیم که ما رو محرم اسرار بدونن و ازمون نترسن

واقعا چه جوری؟

چون منم مثل خیلی از شماها تو خونه ای بزرگ شدم که توش تعصب و غیرت بیجا حرف اولو میزد و به همین خاطر نمیشد زیاد نزدیک پدر مادر بشیم

و همش یه فاصله ای بود بینمون

من نمی خوام دخترمم مثل من بزرگ بشه دوس دارم باهام راحت باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی آشغال و مریضن  یکی بهم دست زد تا ۲روز تو شک بودم و به خانوادم هم گفتم

من با اينكه به مامانم گفتم روم نميشد گريه كنم رفتم تو حموم زير دوش گريه كردم ناراحت تَر نشه

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
خب چه جوری اینو بهش ثابت کنم

مثلا بهش بگو ک این چیزا خجالت نداره منو تو از همه به هم نزدیک تریم کاریت ندارم اگ اتفاقی افتاده بهم بگو  نباید ازت سو استفاده شه  (و واقعا هم کاریش نداشته باشین تا اعتماد کنه برای بعد ) یا کمتر عصبی شین و راهنمایی . کنیدش..

مثلا من خودم همچین اتفاقی برام نیفتاده

اما امروز زیاد فکرشو کردم که اگه خدای نکرده برا منم همچی اتفاقی میفتاد جرأت نمیکردم بگم که سر من و مامانمو می برید واقعا هم می برید

چون بابام به شدت عصبی و تعصبی بود 😔😔😢

من با اينكه به مامانم گفتم روم نميشد گريه كنم رفتم تو حموم زير دوش گريه كردم ناراحت تَر نشه

عزیزم

خیلی بده 

با اینکه فقط از رو چادر دست قلم شدش خورد بهم ولی باز هم خیلی بد بود