یکی از اقواممون پزشکه .مریضش رفته پیشش بعد از چند روز ریختن رو هم با هم ..اون دکترم زن داره ..الان به زنش گفته زود طلاقتو بگیر و گورتو گم کن ..زنشم همش تو شوکه ..سرم دستش ..هنوز باورش نمیشه ...حالا مردا که معلومه چه جورین ولی چرا همجنسای خودمون به همدیگه رحم نمیکنن ..
پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
چی چه ربطی داره ؟؟!زنه داره زندگیه یکی دیگه رو بهم میزنه
مثل اینه بگم
اره یه زنی رو دیدم اموال شوهرشو بالا کشید
پس همه زنا همینن😐
پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)
چ ربطی داره یعنی چی مردا میدونین چین😐 در و تخته جوریم😄
بذار دهنم بسته بمونه
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
مثل اینه بگم اره یه زنی رو دیدم اموال شوهرشو بالا کشید پس همه زنا همینن😐
قبول کن ک مردا ذاتن تنوع طللن.حالا ی سریشون دامن میزنن ب این ذاتشون یه سریا سعی میکنن کنترل کنن.ولی نهایت ۱۰ ٪ مرد پاک داریم
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.