2777
2789

هیچ وقت زود قضاوت نکنین📢

من از  تاسوعا تصمیم گرفتم تا اربعین ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونم و فکر کردم واقعا چه نیتی ای بهتر از اینکه آدم بهتری بشم بعد از این.😇

کنارش هم واسه دل خودم شروع کردم نماز هام رو خوندن...

خیلی حس خوبی داشتم💃😍

تا اینکه چند روز پیش پسر یک ساله و ۸ ماهه م داشت میدوید تو خونه، با صورت خورد زمین و خون اومد کلی و عکس که گرفتیم گفتن شکسته و باید عمل بشه.😯😫

یکی دو بار از ذهنم گذشت که با این همه نذر و نیاز و چله عاشورا و اینکه هر ماه به نیت سلامتی پسرم به یه بچه ی یتیم تو کمیته امداد ماهی ۶۰ تومن کمک میکنم، این چه دردسری بود آخه؟

وسط کرونا بیمارستان و بیهوشی و بستری و ... پسرمم کوچیکه اذیت میشه😓☹ 

البته همون موقع به خودم گفتم مگه باید بخاطر دعا و نماز طلبکار باشم از خدا؟! اما خب صدقه باید دفع بلا کنه دیگه😬

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

تا اینکه امروز به این نتیجه رسیدم اتفاقا تاثیر داشته ! 

ممکن بود خیلی اتفاقات بدتری بیفته :

ضربه مغزی😪 شکستن دندون هاش😢 پاره شدن لبش😖 خدایی نکرده زخمی شدن چشمش😩 فرو رفتن چیز تیز تو شکمش☹

و ناخود آگاه گفتم خدایا شکرت که فقط بینی ش شکسته و راه درمانی براش هست و سلامتی ش رو تهدید نکرده

و الان مطمئن هستم خدا بهمون نظر و لطف داشته که بلای بزرگتری رو از بیخ گوشمون رد کرده و مختصرش کرده توی شکستگی یک سانتی.

🌈 بچه ها اگه آدم خوبی بودید و یه جا زندگی بهتون سخت گرفت، سریع یقه ی خدا رو نچسبید که چرا منو نمیبینی؟ چرا این درد رو بهم دادی

1️⃣ هیچ کس تضمین نکرده زندگی مون قراره لای پر قو باشه و هیییچ سختیی نبینیم

2️⃣ شاید قرار بوده مصیبت بیشتری وجود داشته باشه و خدا بخاطر دعای خیری، صدقه ای، کار خوبی این سختی و دردسر کاهش داده تو یه مشکل کوچیکتر

✅ دیگه اینکه روز و روزگارتون خوش خانوم گلا❤🦋😚

افرین چه طرز فکر قشنگی💗💗💗

انشالله پسرتم هرچه زودتر بهبود پیدا کنه🧡🧡

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه امروز به این نتیجه رسیدم اتفاقا تاثیر داشته !  ممکن بود خیلی اتفاقات بدتری بیفته : ...

احسنت به این طرز فکر خوب و امید بخش👏👏

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐

👌

گرگ هر شب به شکار میرفت و بی آنکه چیزی شکار کند باز میگشت...شبی گرگ را ناراحت دیدم...با لاشه یک آهو در دهان به گله آمد!گرگ های گله شاد از این شکار او...پرسیدند چرا ناراحتی گرگ؟!!گفت:شبی در سیاهی بیابان چشمانش را دیدم؛دلم را ربود!هر شب به خواست پایم که نه به خواست دلم میرفتم تا تماشایش کنم...امشب محو تماشایش بودم که شنیدم صدای سگان ولگرد را؛دویدم...پریدم...زیر گلویش را گرفتم و دریدمش!!آنچنان دوستش داشتم که نمیخواستم ”سهم دلم”نصیب”سگان ولگرد”شود...
احسنت به شما که همت کردی متن به این بلندی رو خوندی 😄😅

کامل که نخوندم فقط اون قسمتی که گفتی ممکن بود فلان بشه رو خوندم 😅😅

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت....چیه تو ایران زندگی میکنی توقع داری همه چی بر وفق مرادت باشه؟😐
هر چی از خدا می‌خوام صدامو نمیشنوه دریغ از یه دلخوشی.خستم از زندگی.خدا بسه این زندگی

چی‌بگم آدم که از فردا خبر نداره 

شاید قراره به زودی به خواسته ت برسی

یا به بهتر از اون

اما عزیزم فک نکنم قراره هر چی از خدا بخوایم بهمون بده حتما

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم. اما بنظرم خواسته مون نباید مثل دستور و طلبکاری باشه که اگه ندی قهر میکنم و اینا

ببخشید امیدوارم ناراحت نشده باشی دوستم