2777
2789
عنوان

کیک تولد دو نفره

800 بازدید | 17 پست

سلام😍

تولد همسرمه عقدیم

میخوام براش ی تولد دو نفره بگیرم 

سوال اول: کیک چجوری بدون فر درست کنم ک خوب بشه و موادلازم برای دو نفر(10 نمره) 😂

سوال دوم:چجوری سورپرایزش کنم؟(10 نمره) 😁توروخدا کمکم کنین فردا تولدشه🙏

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱. دستور کیک فنجونی بردار ولی تو قالب درست اصلا ریسک نداره وهمیشه خوب درمیار وخوشمزه واسونه

۲. بادکنک و فشفشفه مخصوص خونه و ریسه تزییتی وشمع وگل بخر

تومسیرش شنع و گل خشک بچین

رومیز حسابی تزیین کن

وقتی زنگ میزنه با شمع یا فشفشفه برو پیشوازش

چراعام خاموش کن

ارایش ولبلستم ک دیکه خاص باشه

کیک قابلمه ای اسفنجی بپز

دستورش تو نت هست

بعد ازوسط سه لایه برش بده 

مابین لایه ها به سلیقه خوذت خامه قنادی  موز وگردو خرد کن بذار 

برای خامه قنادیم باید منجمد بگیری باهمزن فرمش بدی 

اگه توانشو نداشتی

کیک کاکائویی اسفنجی بپز

وخامهذصبحانه و شکلات تخته ای بخر  دوتاشونم بریز توظرف بدار بالا ی سماور شکلات اب شه وبا خامه مخلوط شه

بعد کیکت رو با اون کاور کن ولابه لاشم از همین بزن

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

چهار تخم مرغ با یک لیوان شکر و وانیل هم بزن بعد ارد سه صفر بکین پودر تازه سه بار الک کن روی تخم مرغها الک کن بعد اروم هم بزن فولد کن  تا بزن کیک باران بهاری کاربر سایت سرچ کن ریز به ریز توضیح داده

اوکی شکر 
۱. دستور کیک فنجونی بردار ولی تو قالب درست اصلا ریسک نداره وهمیشه خوب درمیار وخوشمزه واسونه ۲. بادک ...

خب عقدیم آخه تونه مونه تعطیل چون خانواده ها هستن🙄

۱. دستور کیک فنجونی بردار ولی تو قالب درست اصلا ریسک نداره وهمیشه خوب درمیار وخوشمزه واسونه ۲. بادک ...

اگر تو ی چیزی بزرگتر از فنجون باشه بد میشه؟ مثلا ی قالب گرد

فکر کردم خونتون خالی میکنی براش خوب مکان ندارینء ماشین داره؟ یا تو کافی شاپ براش بگیر  سخت ...

آره ماشین داره 

اینم ایده خوبیه 🥰😍