2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریلکس ؟؟ شما مگه می‌دونی من چی کشیدم یا چ خالی داشتم  میخواین تا آخر عمرم ماتم بگیرم ؟؟

نه عزیزم ولی همین که روحیه ت خوبه معلومه قوی هستی

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
داستان ؟؟؟ متاسفم برات 

برای خودت متاسف باش چون یکمی جدی جدی غیر واقعی بودش شما رو هول دادن خوردی زمین احتمال افتادن بچه هست و خونریزی داری بعدش میای تایپیک می زنی این یک حالا هم که بچه افتاده تایپیک می زنی دختر عموی شوهر من بچش افتادش سه ماه با هیشکی حرف نزد کاری ندارم داستان یا واقعی توی جفتش خدا کمکت کنه اگه حدی بچت افتاده ناراحتم و اگه داستانه نه برای تو بلکه برای همه ی کسایی که اینجا ایستگاه می کنن متاستفم و آرزوی سلامتی دارم🙂

داستان ؟؟؟ متاسفم برات 

خوشگلی

🌸"ﻣﺮﺩ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻋﻘﻠﺶ" ﺑﻨﮕﺮ ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺛﺮﻭﺗﺶ"🌼"ﺯﻥ" ﺭﺍ ﺑﻪ‌ "ﻭﻓﺎﯾﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺟﻤﺎﻟﺶ"🌸"ﺩﻭﺳﺖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﺤﺒﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﮐﻼﻣﺶ"🌼"ﻋﺎﺷﻖ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺻﺒﺮﺵ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺍﺩﻋﺎﯾﺶ"🌸"ﻣﺎﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺑﺮﮐﺘﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﻣﻘﺪﺍﺭﺵ"🌼"ﺧﺎﻧﻪ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﺁﺭﺍﻣﺸﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺑﺰﺭﮔﻴﺶ"🌸"ﺩﻝ" ﺭﺍ ﺑﻪ "ﭘﺎﮐﯿﺶ" بنگر ؛ ﻧﻪ ﺑﻪ "ﺻﺎﺣﺒﺶ"🌼"فرزند" را به "ایمانش" بنگر ؛ نه به وفاداریش"🌸"پدر" و "مادر" را فقط ؛ بنگر !! هر چه بیشتر ؛بهتر
@نیکی0     @لیلی۱۳۹۹     @fati_tork     @یسراجووونی   & ...

خواب بودم😭😭😭😭

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی سنش بالا میزنع 

اره بابا قیافش قشنگه ولی سنش بالامیزنه

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

رها خیلی نامردی 

هزار بار بهت گفتم عکستو بزار نذاشتی ی بهونه الکی اوردی

حالاهم گذاشتی همه رو تگ کردی جز من 

حالا من اصراری ندارم ببینمت 

ولی این واسم سخته ک واس حرفام احترام قایل نیستی 

موفق باشی🤗💙

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/  

یا شایدم میخوای بهم بفهمونی که نمیخوای باهام باشی

من هی اصرار ب این میکنم ک دوستیم

شیرین بهانه بود فرهاد تیشه میزد تا باور نکند صدای مردمانی که در گوشش میخواندند /دوستت ندارد/