2777
2789

من پسرم و الان 8 ماه از پوشک گرفتم 3 سالو 1 ماهشه. ..

گلاب به روتون نمیتونه توی دستشویی روی سنگ بشینه کنار سنگ کارشو  میکنه هرکاری میکنم یاد نمیگره بشینه روسنگ  وخودشوبشوره(خیلی ببخشید) 

منم باردارم حالم خیلی بد میشه وقتی کارش تموم میشه بخام دستشویی رو بشورم. ..چیکار کنم...

میشه واسه سلامتی نی نیم واینکه خدا برام حفظش کنه صلوات بفرستین...😘 

فرنگی بچه گانه براش بگیر

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم سه سالو۷ماهشع،ولی ازدوسالگی که ازشیرگرفتم ازپوشکم گرفتم ولی الان خودم میشورمش،نمیدونم چه جوری یادبدم خودش بشوره

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
سلام عزیزم فرنگی تو خونتون ندارین؟ حق داره سنگ دستشویی سخته واس بچه

نه نداریم ولی خونه مامانم هست یه بار گفتم بشین اینجا میترسه 

ببرش فرنگی تازه هنوز خیلی زوده ازش چه توقعاتی داریا!

خواهر خودم الان 5 سالشه از 3 سالگی خودش همه کارشو میکرد

خواهر خودم الان 5 سالشه از 3 سالگی خودش همه کارشو میکرد

عزیزم دخترا زودتر یاد میگیرن.

منکه سه تا برادر کوچیک دارم همشون از چهار سالگی یاد گرفتن خودشونو بشورن. ناراحت نباش زودشه هنوز.

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
فرنگی بچه گانه براش بگیر

نمیشینه...وقتی خاستم ازپوشک بگیرم   براش خریدم میشه روش ولی جیش نمیکنه

زوده الان عزیزم به نظرم پنج سالش بشه شدنی باشه منم پسرم سه سال و هشت ماهشه کنار سنگ دستشویی میکنه 

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
نمیشینه...وقتی خاستم ازپوشک بگیرم   براش خریدم میشه روش ولی جیش نمیکنه

صبور باش یادمیگیره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

سلام عزیزم 

اینکه بدت میادوخوب میفهمم با همه وجودم .... 

اما واقعن بچه نمیتونه خودشو بشوره ها کوچولوهس

دخترمنم جثه اش کوچولو زورش نمیرسه ابو باز کنه من میرم میشورم دلم مبخاد بمیرم فقط

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
عزیزم دخترا زودتر یاد میگیرن. منکه سه تا برادر کوچیک دارم همشون از چهار سالگی یاد گرفتن خودشونو بشو ...

پس من چیکار کنم با حال بدم....