2777
2789

⭕️بعد از ازدواج بیش از اندازه به یکدیگر نچسبید : 

مردها و زن ها از بی تفاوتی متنفرند، اما پس از ازدواج هر دو نفر تان به روابط گذشته و آدمهایی که قبلا می شناخته ایید نیز نیاز دارید،

ماهی یکبار انفرادی برنامه ریزی کنید و یک روز تا شب از هم دور باشید،

👈 همین دور بودن کوتاه مدت به رابطه شما هیجان می دهد.

در رابطه با هم، تعادل را رعایت کنید؛ نه آن قدر دور شوید که یکدیگر را نبینید و نه آن قدر نزدیک شوید که حضورتان آزاردهنده باشد.

"بعد از #دعوا با همسر این کارها را انجام ندهید!‼️"

اگر همسرتان سر صحبت را باز کرد، به او پشت نکنید:

←امکان دارد که شریک زندگی شما چند روز پس از دعوا دوباره به سمت‌تان بیاید و بار دیگر موضوع دعوا را پیش بکشد. اگر چه شما حوصله بحث دوباره را ندارید اما بهتر است که در این شرایط به او پشت نکنید.

←پیشنهاد ما به شما این است که همیشه پس از هر دعوایی به طرف مقابلتان بگویید که در مورد موضوع بحث شده فکر کند و اگر نیازی به صحبت کردن دوباره بود، شما را نیز در جریان بگذارد. اگر مشکل شریک زندگیتان حل نشود، در دل او مانده و بعدترها به شکل دیگری سر باز می‌کند.

←بنابراین ناراحتی‌های او را حتی اگر چند روز از دعوا گذشته، نادیده نگیرید.

🍁🍂🍁🍂🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول ندارم وقتیدو نفر همو دوسدارن دیگه دو نفر نیستن یه نفر میشن من به زنو شوهرا کاری ندارم ولی ب نظر من بین دوتا عاشق دور شدن و این حرفا چرت و پرته ادم تمام زمانشو واسه عشقش میذاره

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

#سیاستهای_زنانه ‼️

وقتی مردی از زنش تعریف میکنه 🤔

زن نباید هیچوقت بگه نه اینجوریم نیست که میگی 

یانگه مرسی نظر لطفته 

یا امثال این جمله ها 

باید بگه خب مشخصه وقتی عشق توام بایدم اینجوری باشم

یا بگه عشق توام دیگه یاخانوم شماام دیگه 

وقتی اقامون انقد خوبه خب مشخصه یه فرشته نصیبش شده😇

ذهن مردها یجوری تنظیم شده که ازاول خودتو هرجور نشون بدی تا اخر هم همونطوری هستید

🌹🍃🌹🍃

🍃

🌹 

🍃

#سیاستهایی‌که‌همه‌خانومهابایدبلدباشن 

وقتی به شوهرتون میگید: "مرد باش" ‼️‼️

در حقیقت با دست خودتون زندگی مشترکتون رو به سمت چالش بزرگی بردید. 

📌این جمله یعنی زیر سوال بردن تمام مردانگی و غیرت مرد و وقتی همسرتون فکر کنه از دید شما چنین ویژگی رو نداره دیگه تلاشی برای زندگی مشترکتون 

بنابراین با کلامتون تا جایی که می‌تونید این دو ویژگی رو در وجودش زنده کنید.

قبول ندارم وقتیدو نفر همو دوسدارن دیگه دو نفر نیستن یه نفر میشن من به زنو شوهرا کاری ندارم ولی ب نظر ...

باهات موافقم عزیزم ❤

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم

#لطافت_زنانه 

💕شیک_بپوشـیـد

سعی کنید وقتی میرین خونه ی مادر شوهرتون یا کلا خونه فامیل های شوهرتون بهترین لباس هاتون رو بپوشین

حتی اگه باهاشون خودمونی هستین ،یه جوری برین انگار دارین میرین مهمونی یا جایی که خیلی تعارف دارین

اینجوری مثل مهمون ها باهاتون برخورد میکنن و حسابی هواتون رو دارن احترام خودتون میره بالا

👸🏻https://chat.whatsapp.com/DkxHkGnrSVyCSqrPe6WQty

#سیاستهای_زنانه ‼️ وقتی مردی از زنش تعریف میکنه 🤔  زن نباید هیچوقت بگه نه اینجوریم نیست ک ...

وییی ب من میگه خوشگلی من میگم ن باووو😐

میشه واس حاجتم یه دونه صلوات بفرسی ممنونتم❤در ضمن 1399/9/9 بهترین