khodabozorge مدیر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 136 عنوان کیا جنین بلاست ۵ روزه انتقال دادن و بدون هیچ علایمی باردار شدن | مشاهده متن کامل بحث + 15233 بازدید | 38 پست جنین بلاست ۵ روزه انتقال دادم و الان روز ۵ انتقالمه بدون هیییچ علایمی و اما با توکللللل ب خداااای مهربون 1399/07/13 | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khodabozorge مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 136 بعضیا اره باردار میشن بعضیا نه خاله همسر منم بعد ۱۹سال با ای وی اف یه دختر خوشگل و به شدت باه ... خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمعنممم ته صبرم خدا نگاام میکنه
khodabozorge مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 136 خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمع ... انتظار روزای بعد انتقال هررر چقدرم خودتو بزنی ب بیخیال خیلی سخته مخصوصا برا منی ک۱۳ ساله منتظر بچم بعد اصلااا نمیدونم ادمی ک بارداره حالتش چجوریه ک ادم حداقل متوجه بشه من کالاان عادددیم مث روزای قبلم بعد ب خودم میگم نکنه بچه هام تو شکمم نباشن
mama_sama عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7417 خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمع ... تو تلاشتو کردی تو قدم برداشتی مطمئنا خدا هم کمکت میکنه اشکمنپیرهنتوترکرده…همهجاعطرتوپیچیدهولی…دل دیگه غربتوباورکرده….
khodabozorge مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 136 تو تلاشتو کردی تو قدم برداشتی مطمئنا خدا هم کمکت میکنه اللهی فدای دل مهربونت خدا بچتو برات حفظ کنه زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه آمینننننن
mama_sama عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7417 اللهی فدای دل مهربونت خدا بچتو برات حفظ کنه زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه آمینننننن مرسی گلم ایشالله بیبی چک که گذاشتی تگم کن بیام اشکمنپیرهنتوترکرده…همهجاعطرتوپیچیدهولی…دل دیگه غربتوباورکرده….
khodabozorge مدیر استارتر عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 136 مرسی گلم ایشالله بیبی چک که گذاشتی تگم کن بیام از بی بی چک میترسم استرس میگیرم منفی بشه همون میرم ازمایش انشاااااله مثبت بود حتماااا خبر میدم برام خیلی دعا کن عزیزممم
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27449 از بی بی چک میترسم استرس میگیرم منفی بشه همون میرم ازمایش انشاااااله مثبت بود حتماااا خبر میدم برام ... سلام عزیزم چی شد؟مثبت شدی؟ در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
hedyeh71 عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 50 به علایم اصلا توجه نکن فقط فکرت رو آزاد نگه دار ایشالله ۱۰روز دیگه عکس بیبی چک مثبتت&n ... سلام عزیز تیکر بارداری چطور نصب میکنید من هرکار کردم نتونستم انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏
sorena1370 عضویت: 1399/11/18 تعداد پست: 1318 منم ۴روزه انتقال دادم ۲تا .از هفته دوم دهنم آب جمع میشد حالت سرماخوردگی داشتم و دهنم مزه نداست ... بعد چندروز بی بی تون مثبت شد شده قبلش منفی شده باشه دوباره بزنی مثبت شده باشه؟