2777
2789
عنوان

کیا جنین بلاست ۵ روزه انتقال دادن و بدون هیچ علایمی باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 15233 بازدید | 38 پست
بعضیا اره باردار میشن بعضیا نه  خاله همسر منم بعد ۱۹سال با ای وی اف یه دختر خوشگل و به شدت باه ...

خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمعنممم ته صبرم خدا نگاام میکنه

خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمع ...

انتظار روزای بعد انتقال هررر چقدرم خودتو بزنی ب بیخیال خیلی سخته مخصوصا برا منی ک‌۱۳ ساله منتظر بچم بعد اصلااا نمیدونم ادمی ک بارداره حالتش چجوریه ک ادم حداقل متوجه بشه من ک‌الاان عادددیم مث روزای قبلم بعد ب خودم میگم نکنه بچه هام تو شکمم نباشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خیلللی بزرگه بنده هاشو نا امید نمیکنه من خیلللی محکم تو تمام این سالا وایستادم برا مادر شدن مطمع ...

تو تلاشتو کردی تو قدم برداشتی 

مطمئنا خدا هم کمکت میکنه

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
اللهی فدای دل مهربونت خدا بچتو برات حفظ کنه زیر سایه پدرو مادر بزرگ بشه آمینننننن

مرسی گلم ایشالله بیبی چک که گذاشتی تگم کن بیام

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
مرسی گلم ایشالله بیبی چک که گذاشتی تگم کن بیام

از بی بی چک میترسم استرس میگیرم منفی بشه همون میرم ازمایش انشاااااله مثبت بود حتماااا خبر میدم برام خیلی دعا کن عزیزممم

از بی بی چک میترسم استرس میگیرم منفی بشه همون میرم ازمایش انشاااااله مثبت بود حتماااا خبر میدم برام ...

سلام عزیزم چی شد؟مثبت شدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

به علایم اصلا توجه نکن  فقط فکرت رو آزاد نگه دار  ایشالله ۱۰روز دیگه عکس بیبی چک مثبتت&n ...

سلام عزیز تیکر بارداری چطور نصب میکنید من هرکار کردم نتونستم

انشاءالله منم بزودی مامان میشم😊برای مامان شدنم صلوات میفرستین🙏
منم ۴روزه انتقال دادم ۲تا .از هفته دوم دهنم آب جمع میشد حالت سرماخوردگی داشتم و دهنم مزه نداست  ...

بعد چندروز بی بی تون مثبت شد شده قبلش منفی شده باشه دوباره بزنی مثبت شده باشه؟