اوایل عقد کردیم فقط منو میبرد خونشون هر وقت دعوت کردم گفت نه الان نمیرسم از قبل بهم چند روز قبل بگو بعد چند روز قبل میگفتم میگفت اوه تا اون روز حالا همون روز میگفتم میگفت دیر گفتی بعد می اومد همش میخواست بره حالا کلا شاید چهار بار اومده باشه که دوبارش کسی نبود اوایل میگفت خواهرت هست معذبه ,حالا باز میگم بیا میگفت هر وقت زنگ زدن محترمانه دعوت کنن میام توقع داره بابام زنگ بزنه بگه بیاید منم گفتم منم دیگه خونتون نمیام تا بهم زنگ بزنن نمیدونم چرا اینطوری میکنه همش کلاس میذاره
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ار اوناست که فکر میکنه باید خودش واسه خانواده زنش بگیره و رو نده تا باابهت باشه،اه اه جوونای الان چرا هیچ پیشرفتی ندارن!مثل مردای پنجاه سال پیش رفتار میکنن
شوهر من تقریبا هرشب خونه ماس هفته ای یکی دوبارم من میرم خونشون
عقدین؟