2777
2789
عنوان

شوهرم تو عقد اصلا خونمون نمیاد

1515 بازدید | 33 پست

اوایل عقد کردیم فقط منو میبرد خونشون هر وقت دعوت کردم گفت نه الان نمیرسم از قبل بهم چند روز قبل بگو بعد چند روز قبل میگفتم میگفت اوه تا اون روز حالا همون روز میگفتم میگفت دیر گفتی بعد می اومد همش میخواست بره حالا کلا شاید چهار بار اومده باشه که دوبارش کسی نبود اوایل میگفت خواهرت هست معذبه ,حالا باز میگم بیا میگفت هر وقت زنگ زدن محترمانه دعوت کنن میام توقع داره بابام زنگ بزنه بگه بیاید  منم گفتم منم دیگه خونتون نمیام تا بهم زنگ بزنن  نمیدونم چرا اینطوری میکنه همش کلاس میذاره

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببين اگر نيومد تو هم نرو خونشون

از الان نمياد بعد از عروسي كه ديگه اصلا نمياد و نميذاره تو هم بري

اگر اصلاحش نكني بعدا توي دردسر بزرگي ميفتي

بعدشم مگه اونا زنگ ميزنن دعوتت ميكنن كه توقع دعوت داره؟

بگو خونه پدر و مادر دعوتي نيست

غد و مغروره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

خودتو ناراحت نکن عزیزم

شاید وقت نداره واقعا

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بتظرم تو عقد خونه هم شب نباشین بهتره

مخصوصا دختر خونه مادرشوهرش نره چون تمام بحث از همون اول میشه

بجای اون جاهای مختلف شهر با هم برگردین بعدن وقت نمیشه اینقدر سزگرم زتدکی میشین

شاید خجالت میکشه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
شوهر من تقریبا هرشب خونه ماس هفته ای یکی دوبارم من میرم خونشون

عقدین؟