2777
2789

بچه ها نینیم هفت ماهه هس دستگاه ایودی گذاشتم دکترم گف  تا دوهفته رابطه نداشته باشین بعد دوهفته هم با کاندوم حالا دیروز دوهفته تموم شد رابطه داشتم دوبار در روز بعدش لکه دیدم الانم دارم  نکنه دستگام جابجا شده ؟ شماهم همینطور بودین ؟ خیلی استرس دارم که جابجا نشده باشه بنظرتون برم یه معاینه جای دکترم یا طبیعیه؟؟ میترسم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

آی یو دی دردسراش زیاده ولی جا بیفته عالیه اولاش لکه میبینی خونریزیات زیاد میشه منظور حجم خونریزی . نباید عمیق دخول داشته باشین نباید کار سنگین بکنی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آی یو دی دردسراش زیاده ولی جا بیفته عالیه اولاش لکه میبینی خونریزیات زیاد میشه منظور حجم خونریزی . ن ...

واای خب ما داشتیم یعنی حابجا شده

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
یعنی هیچکی نی حالا اگه درمورد مادرشوهر بود هرکی یه نظری میداد    

عزیزم کجا گذاشتی؟مطب دکتر؟

تو رو خدا درد نداشت؟

زایمانت طبیعی یا سزارین بوده؟

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

عزیزم کجا گذاشتی؟مطب دکتر؟ تو رو خدا درد نداشت؟ زایمانت طبیعی یا سزارین بوده؟

اره چرا یکم درد داش طبیعی