2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین راهنماییم کنین خواستگارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 43 پست

باهاش ازدواج نکن 

فقط بخاطر اینکه قبلا کسه دیگه ای رو دوست داشته 

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش ژنتیک هم که بدن بازم احتمالش از آدم عادی بیشتره

بله ولی ازمایش ژنتیک ژن های مشابه رو تشخیص میده و خب احتمال مبتلا شدن به بیماری معلوم میشه که اگه زیاد باشه باید کنسل کنن بچه دارشدن رو

کسی رو دس دارم که خبر نداره.یه طرفه

از این عشقا کمتر دختری پیدا میشه که نداشته باشه.

حالا که پسرعموت مرد و مردونه اومده برای خواستگاری ،سعی کن از علاقه اش به خودت مطمئن بشی.

مسائل مالی زندگی حل میشه.تازه استخدام شده.پیشرفت میکنه.خودتم میتونی شاغل بشی درآمد داشته باشی.

نمیدونم😶😶

دوست داداشت و پسر دایی و پسر خالت چی شد؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
چرا؟؟؟

خب این نظر وحس منِ فقط،

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
کسی رو دس دارم که خبر نداره.یه طرفه

عجولانه تصمیم نگیر به فکر روابط فامیلیم نباش عقلانی تصمیم بگیر

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
مامانش گفته خونه وماشین براش میخره 

اگرهم جوابت اوک بود برای ازدواج با ایشون، قبل از محرم شدن بخوا ماشین و خونه رو بخرن

یکی از دختر های فامیل ما با وعده خریدن ماشین ازدواج کرد،بعد از عقد مادرشوهرش گفته بود اگر بخوام برای این پسر ماشین بخرم باید برای بچه های دیگه ام هم بگیرم و زد زیرش

باهاش ازدواج نکن  فقط بخاطر اینکه قبلا کسه دیگه ای رو دوست داشته

خیلی ذهنم درگیر کرده اما تا مطمئن نشم قبول نمیکنم.البته داداش دختره نزاشت به هم برسن دختره ازدواج کرد اما طلاق گرفت پسر عموم رفت سراغش گفته اگه بمیرم هم باهات ازدواج نمیکنم

خدایا معجزه کن به عشقم برسم۹/۹/۹۹
نمیدونم😶😶

نمیتونی زندگی کنی 

یکی از اشناهای ما از بچگی عاشق هم بودن برای هم جون میدادن ازدواج کردن بی پولن تقریبا شوهرش کارگره با حقوق ۳تومن اینا ولی خونه دارن مال مادرشوهرشه بیچاره انقدر شکسته شده همش غصه میخوره جلوی من چندبار گریه کرد 

تازه شما عاشقش هم نیستی!