2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای بوی بد گفتین این رو ؟منم بچه شیر میدم هیچی نمیخورم همه چیز‌بو میده

بله...هم بخوربدین هم ابشو از بینی بکشید بالا. وهم سیاه دانه با عسل مخلوط کنید بخوریداخرشب. معجزه میکنه تازه شیر افزا هم هست

ی خانوم شاد و مثبت😄عاشق خودمم😄خدایاشکرت که منو،من آفریدی.😃جذذذاب،گوله نمک،شیرین،خواستنی،توبهترینی،توبهترینی😆😆😆
ببخشید انقددسوال میکنم از هرکدوم چقدبخورم دوست عزیز؟

هردوشو قاطی کنین بعد1ق مرباخوری ازش بردارین 

ی خانوم شاد و مثبت😄عاشق خودمم😄خدایاشکرت که منو،من آفریدی.😃جذذذاب،گوله نمک،شیرین،خواستنی،توبهترینی،توبهترینی😆😆😆
ببخشید انقددسوال میکنم از هرکدوم چقدبخورم دوست عزیز؟

خاهش میکنم خودت گلی

بله...هم بخوربدین هم ابشو از بینی بکشید بالا. وهم سیاه دانه با عسل مخلوط کنید بخوریداخرشب. معجزه میک ...

سلام خواهر منم ۵ ماهه مشکل بویایی دارم خیلی چیزا بوی خیلی بدی میده الانم باردارم ۱۰ هفتس بدتر شدم منم میتونم سیاهدونه بخور بدم؟

نه بابا.مال من ی هفته طول کشید کم کم خوب شد..سیاه دانه بریز تو ابجوش بخور بده.بعد همون اب رو ازبینیت ...

سلام عزیزم شما هم بعد کرونا بوی بد حس می کردید 

من دارم دیونه میشم از این بو 😭😭😭

شما خوب شدید با این روش