2777
2789

کاربردش تو درمان نقضه اگر مشکلی نداره بخوای این کارو کنی میشی مثل یکتا ناصر که شبیه صندوق صدقات شده 😅

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید همین کار رو بکنم مرسی 🌻

فیلر و ژل موقتی هست اگر واقعا مشکلی نداری سعی کن طرفش نری بیشتر حواست به ابرسانی و مرطوب کننده صورت و دور چشم و گردن و دستت باشه 💙

محبت و مهربانی تزئین لحظه ها هستند برای مهربانی و محبتت جوابی جز دوست داشتن ندارم
اره اون عمل ضاویه سازی کرد ۱۷ ملیون کسایی ک ژل میزنن خیلی بیشتر فکشون تعقییرمیکنه عشقم

اهاننن خیلی ممنونم ازت عزیزم عمل رو اصلا نمیتونم تحمل کنم کلا در مقابل درد مقاوم نیستم ممنونم از راهنماییت خانممم💜💜🌻

اهاننن خیلی ممنونم ازت عزیزم عمل رو اصلا نمیتونم تحمل کنم کلا در مقابل درد مقاوم نیستم ممنونم از راه ...

اره عزیزم عمل نکن هم برگشت داره هم اینکه خیلی خیلی عملش سنگینه وقتی ژل هست حیفه بری همچین عملی کنی.قربونت برم😙😙💚💚