2777
2789

ما ترک ها یارپیز میگیم دم میکنی با اون خودتو میشوری عالی هس 

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار استفاده کردم ولی خیلی تاثیر ندیدم شاید باید چند بار انجام میدادم

دو روز قبل موعد پریود دو روز وسط پریود دو روز بعد از پریود

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  
پونه 

اهان مرسی 😂👌

انشالله همه نبات های مامان ها سالم برن تو بغلشون نی‌نی منم همین طور 😍😍❤️😍🙏                                                                                                     عشق یعنی یه همسر مهربون با یه نی‌نی تو راهی😙😙❤️
اهان مرسی 😂👌

یه نوع گیاه دارویی هس واسه عفونت خیلی خوبه دم میکنی یا تو لگن میشی یا خودتو باهاش میشوری 

اره منم یه جا اینو خوندم ولی خدایی چهل شب زیاده

حالا شما انجام بده 

هفت شب انجام بده😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
منم یه صاف کردم ریختم روی نوار بهداشتی یک ساعت اینا پوشیدم ولی ادامه ندادم این کارو

تاحالا رو نوار نزدم ولی نشستن توش معجزه س

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏