2777
2789

من خودم يكى از فانتزيام كه اين روزا خيلى بهش فكر ميكنم اينه كه اين توانايي رو داشته باشم چندتا از خودم بسازم

يكى به كاراى خونه و اشپزى برسه يكى به دخترم و كلاس انلاينش ،يكى به پسرم و يكى دركنار همسرم باشه يكى بيرون خريدامو انجام بده يكى هم مرتب پيش مادرم باشه و ازش مواظبت كنه

خودم فقط دل سير بخوابم ...

فانتزى ديگم اينه كه بچه ها دكمه خاموش روشن داشته باشن بعضى وقتا بشه خاموششون كرد...

من اینقدر خسته و گشادم، دلم میخواد یه چی اختراع شه که وقتی درشو باز می کنیم تو مکان دلخواه باشیم از جمله دستشویی

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میادفانتزیات بازم درجهت رفاه خانواده است😝

⛔بهترِ یک 🐴 آدمو💋کنه ↩تا↪ یک💋 آدمو🐴کنه 🙆‍♀️⛔      ⛔این☝️ پروفایل و👈📿 ثبت کاربری شده💯وهرگونه کپی     برداری پیگردقانونی داردوانحصراتحت اختیاربنده↩🥴📿↪است💯      به بعضیام بایدگفت ببخشیدکه تودخالتاتون زندگی میکنیم🔎                   🥴☝️  منم داروغه ناتینگهام هستم💯
سلام عزیزم ببخشید اینجا کامنت میزارم. شما زخم داشتین چطور خوب شدین؟؟ با فریز یا دارو؟

سلام خواهش ميكنم

من زخمم عميق و كهنه شده بود مجبور شدم چهار بار فريز كنم كه خداروشكر خوب شد و تا حالا برنگشته

با دارو خوب نشدم

سلام خواهش ميكنم من زخمم عميق و كهنه شده بود مجبور شدم چهار بار فريز كنم كه خداروشكر خوب شد و تا حا ...

میشه بپرسم چند دوره درمان دارویی انجام دادین و جواب نگرفتین؟ من زخمم تازه هست و سه ماهه متوجه شدم اما ۴ دوره انتی بیوتیک با پماد واژینال مصرف کردم هنوز جواب نگرفتم کامل😢میترسم از فریز و هنوز بچه ندارم...

میشه بپرسم چند دوره درمان دارویی انجام دادین و جواب نگرفتین؟ من زخمم تازه هست و سه ماهه متوجه شدم ام ...

بيشتر از يكسال تحت درمان بودم ولى خوب نشد

بعد از فريزم باردار شدم 

همين زخم اگر عفونى بشه مانع لقاح ميشه

اگر دكتر بهت گفته فريز كن حرفشو گوش بگير و تا دير نشده انجامش بده من بار اول مثل شما ترسيدم براى همين دوره درمانم طولانى شد و مجبور شدم چهار بار فريز كنم

بيشتر از يكسال تحت درمان بودم ولى خوب نشد بعد از فريزم باردار شدم  همين زخم اگر عفونى بشه مان ...

خیلی ممنون عزیزم و اینکه در جواب پاپ اسمیر های بعدی خلل وارد نشد؟ چون شنیدم جوابشو ممکنه کاذب کنه... شما تهران هستین؟ دکتر خوب در تهران میشناسین برای اینکار؟

خیلی ممنون عزیزم و اینکه در جواب پاپ اسمیر های بعدی خلل وارد نشد؟ چون شنیدم جوابشو ممکنه کاذب کنه... ...

خواهش ميكنم عزيزم

نه اصلا

تهران نيستم

خدا بهتون سلامتى بده 🌹