2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حدود ده ساله اومدم.  فکر کنم اگر الان بود با این وضعیت دلار و.. خیلی سخت میشد. وقتی من اومدم دلار زیر دوهزار تومان بود اگر درست یادم باشه.

الان خیلی سخت شده... 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من دارم مهاجرت میکنم ویزای کاری گرفتیم البته همسرم گرفت من و دخترم همراهیم احتمالا تا دو سه ماه دیگه ...

واااای بسلامتی عزیزم .منم خیلی دوس دارم ک مهاجرت کنم و قطعا بزودی میریم . تبریک میگم بهتون 

شما چ کشوری هستین؟

انگلستان. 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
واااای بسلامتی عزیزم .منم خیلی دوس دارم ک مهاجرت کنم و قطعا بزودی میریم . تبریک میگم بهتون 

ممنون عزیزم خیلی استرس دارم مشکلاتم دوبرابر شده کلا خیلی گیجم کاش یه نفر بود بهم میگفت قبل از رفتن چیکار کنم اونجا رسیدم چیکار کنم 

خیلی واسم گنگه

ممنون عزیزم خیلی استرس دارم مشکلاتم دوبرابر شده کلا خیلی گیجم کاش یه نفر بود بهم میگفت قبل از رفتن چ ...

هیجانی که مهاجرت برای من داره هیچی نداره همین استرسشم خیلی جالبو هیجان انگیزه نگران نباش عزیزم شما کار اصلی رو انجام دادین بقیش خود به خود درست میشه . زبانتون چطوره؟