2777
2789
عنوان

اگه خانما ......

194 بازدید | 13 پست

اگه خانما هوای همو داشته باشن انقدر آقایون بی احترامی نمیکنن به جنس لطیف زن ...وقتی خودمون حرف از اندام میشه امثال کیم کارداشیان مثال میزنیم و میگیم واه واه تپل چیه ...یا لاغر چیه ...یا وقتی یه عکس از اندامای غیر طبیعی میزاریم و به به چه چه میکنیم وصد درصد آقایونم میبینن و با خودشون میگن خب اینا  خودشونم اینارو دوس دارن چرا ما نخوایم ..لطفا هوای همو داشته باشیم ...انقدر طرفدار چیزای غیر طبیعی نباشیم....یه وقتایی ما تپل میشیم یه وقتایی لاغراصلا زندگی طبیعی ما همینه بارداری و یه سری از اتفاقات ... ...با این حرفا باید شبیه کارداشیان باشیم فقط خودمون سبک میکنیم و زیر سوال میبریم ..همین ...الهی که خوشبخت بمونین 

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
باز چی شده؟

هیچی عزیزم ...😊

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی جاها ما خودمون به همدیگ ضربه میزنیم من خیلی جاها دیدم خانوما میگن ک زن رانندگی بلد نیست

درسته منم چون خیلی جاها خوندم که میگن چاقالو و تپل چیه تا پیک زدم قشنگم

اینکه خودمون ،خودمونو زیر سوال نبریم خیلی خوبه...آقایون اگه موقعیت شغلی خوب و درآمد خوب داشته باشن همین یه مورد کافیه تا احساس قدرت و قوت و اعتماد به نفس داشته باشن نزد خانوما و همجنساشون.. .اما خانوما متاسفانه فکر میکنن وظیفه ی همیشگیشونه تا ابد خوش هیکل باشن ،پوست صاف،موهای بلند و پر،ناخونای بلند و لاک زده و صدها چیز دیگه که همش ختم به ظاهر میشه و عادت کردند همیشه مطلوب باشند، تازه اگه با داشتن همه ی اینا احساس اعتماد به نفس کنند یا نه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
اینکه خودمون ،خودمونو زیر سوال نبریم خیلی خوبه...آقایون اگه موقعیت شغلی خوب و درآمد خوب داشته باشن ه ...

درسته ...میدونی چون خودشون آقایون بد عادت دادن انقدر که خودشون بی ارزش و بی اعتماد به نفس جلوه دادن ..

فقط برن عمل زیبایی انجام بدن خودشونو عروسک کنن بلکه چشم آقایونو درگیر کنن یه ذره عزت نفس ندارن خانوم ...

تو همین  سایت زیاد دیدم اندام  غیر طبیعی میزارن و میگن چه خشگله

تو همین  سایت زیاد دیدم اندام  غیر طبیعی میزارن و میگن چه خشگله

من خیلی با این مسئله مشکل دارم مگه آقایون کاملا مطابق میل خانوما هستن و اگه خانوما دوس نداشته باشن جاییشونو میرن عمل زیبایی انجام بدن؟؟؟معلومه که نه چون اونا عزت نفس دارن ما نداریم

مثلا تو اینستا خوندم خانمی گفته بود خانم ای چاق بو میدن ...خدایی این حرف یعنی چی ...وقتی هم جنس آدم اینو بگه از جنس مخالف چه انتظار

من خیلی با این مسئله مشکل دارم مگه آقایون کاملا مطابق میل خانوما هستن و اگه خانوما دوس نداشته باشن ج ...

درسته ...چون خانما خودشون مقصرن