2777
2789

خدا رحمتش کنه مرد خوبی بود

من تو ۱۴ سالگی ازدواج کردم و۱۷ سالگی مامان شدم الان که ۲۴ سالم دخترم مثله یه دوست میمونه واسم و یه دختر دیگه دارم که الان یه سالشه درسته سخت بود ولی به شیرینیش می ارزه .😙واسه سلامتیشون یه صلوات بفرستین👭😍😍
خدا رحمت کنه مادر بزرگمو خیلی دل رحم بود میگفت خرج همچین ادمایی فقط چکشه 😁😁😁 

😂😂👌🏻👍🏻

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردی اگه بفهمه  علاج مریضیش زن دوم هست به ثانیه نکشیده شفا پیدا میکنه و سلامتیشو بدست میاره🤣🤣

نه بابا هنوز نمیشناسیشون تازه خودشونو به غش و ضعفم میزنن بعدم میگن فقط برا پرستاری میخوایم لابد بعدشم میگن باید حلال باشه 🤨😡

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
نه بابا هنوز نمیشناسیشون تازه خودشونو به غش و ضعفم میزنن بعدم میگن فقط برا پرستاری میخوایم لابد بعدش ...

خب منظورم اینه از شوق زن دوم گرفتن مریضیشون یادشون میره

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
خب منظورم اینه از شوق زن دوم گرفتن مریضیشون یادشون میره

باید عمق فاجعه رو زیاد نشون بدن تا براشون زن بگیرن 😁 اگه خوب بشه که خرجش همون چکشه تا دیگه مریض نشه😎😁

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

عجب دغدغه ای دارید پسرم. به یک نفر متعهد باش پسرم. 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗