بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من باقرص مخمرابجو۱۲کیلوبدون برگشت چاق شدم دوهفته ای تموم میشه چون سی تاهست وروزی دوتاخوردم اخرهفته دوم قشنگ همه میگفتن چکارکزدی صورتت یهوچاق شده عالیه زیر بیس تومنه داروخونه هست ویتامین ب aوeداره همراهشم فرفولیک بخور اهن خارجی
به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مرسی عزیز چه زمانی بخورم قرصو؟مثلا قبل یا بعد غذا؟
یکم بعداز غذا بخور دوباره گشنت بشه غذابخوری میتونی یدونه هم قبل از غذا بخوری مثلا نیم ساعت قبل ناهارزیادبخورغذا اونقد که سنگین شی خابت بیادبخاب صورتت پرمیشه
به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نه عزیزم نخوری بهتره چون روش نوشته خورده نشه توبازداری شیردهی ولی من اون زمان دخترم یسالونیم بود گاهی شیرم میخوردمیخوردم قرصو ویتامین ب هست ا هس ولی خب میگن نخورین بهتره توبارداری شیردهی