2777
2789
عنوان

شوهرمو دوست ندارم

561 بازدید | 40 پست

۱۷سالگیم ازدواج کردم اونوموقع خیلی دویش داشتم به مرور زمان تغییر کرد تو شرکت رئیس شد و همه فکرش شده کار و پست و مقامش منو و بچه ها تو اولویتش نبستیم همش زور میگه ازش بدم میاد ،پشتوانه مالی هم ندارم و به خلطر بچه هام نمیتونم جدا شم،یه زندگی بی عشق، عین کلفت فقط تو خونه کار میکنم و بچه بزرگ میکنم..بعد ۱۷ سال میبینم که هیچ نقطه مشترکی نداشتیم من از درس و شغل و پیشرفتم زدم و الان چیزی جز یه شوهر غر غرو که رئیس شده و دستور میده گیرم نیومده

بزنش تو دیوار

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو که شوهرت پولداره خرج بتراش چرا مثل کلفت کار کنی؟ عشق و حال کن 

کارگر بگیر تفریح کن خرید کن باشگاه برو کلاس برو...

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

اگه آزادی داری شروع کن پیشرفت کن به خودت روحیه بده بهش زیاد رو نده بیاد سمتت

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

دوباره شروع کن علایق و اهدافتو دنبال کن...

درس،

هنر،

پیشرفت...

خودت که از خودت راضی باشی؛ ناخوداگاه می بینی همسرتم مهربون تر شده...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
نمیزاره،میگه به بچه ها برس ،اولویت تو اونا هستن نه درس و کار و ..

چندتا داری و چند سالشونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اول اینکه اشتباه کردی از خودت گذشتی

ولی حالا هم دیر نشده

توکه قراره بمونی و طلاق نگیری حالا حتی به خاطر بچه هات خب یه تلاشی کن تا عاشق هم بشید 

الان تو این زندگی رو ساختی زورت نمیاد دو دستی تقدیم یکی دیگه کنی

اول یچیزایی یه وقتایی رو برای خودت باشه 

ابراز محبت کن اگه اولش ضایع به نظر بیاد یا اون توجه نکنه ولی به مرور سنگ و اّب ممیکنه و خیلی کارای دیگه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
دوقلو دختر ۷ ساله

ای جووونم خدا حفظشون کنه

واقعا الان تو سنی هستن که نیاز به مراقبت بیشتری دارن😍 منم دخترم 7سالس

1
5
10
15
20
25
30
35
40