2777
2789
عنوان

مادرشوهر... خانوما یه دقیقه بیاین

515 بازدید | 69 پست

تو یه ساختمون با خانواده شوهرمیم

۵ روز اخیر هر روز بچه ام پایین خونه مادرشوهرم بود امروز شوهرم بدون اینکه به من بگه بچه رو برد خونه مامانش(مامانش زنگ زده بود بیارش)

از اونجا برگشتن سر اینکه بدون گفتن به من بردش دعوامون شد

مادر شوهرم اومد خونه مون سرم جیغ کشید گفت بچه مال خودمه بخوامم ازت میگیرمش رنگشو نبینی منم گفتم جسارتا غلط میکنین

شوهرمم گفت مامان حرص نخور این مشکل روانی داره من بخاطر ثوابش باهاشم و جلوی مادرش زد زیر گوشم

خانوما من میترسم جدا شم

ولی خیلی سخته تحمل شوهرم اونم با یه بچه نه ماهه

توروخدا کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بدون دعوا هم میتونستی حرفتو بزنی 

چرا میگه مشکل روانی داری؟؟مگه چجوری رفتار میکنی؟؟

ب مادرشوهرت بگو پدر بچه زنده است هنوز کددم قانونی ب تو میده بچه رو 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

نباید بذارین دعواهاتونو کسی بفهمه 

هرچند وقتی تو یه ساختمونین سخت میشه کارت 

ولی سعیتو بکن...

با شوهرتم قهر کن چن روز خودش متوجه کار اشتباهش میشه میاد آشتی 

با مامانم دیگه سر سنگین

با پنبه سر مادر شوهرتو ببر، چرا با دعوا؟ اينجوري نميشه 

نمیشه خیلی عوضیه میدونم اونم مادره ولی بخدا جلو بقیه باهام خوبه پشت سر پدرمو دراورده

خودش اومد امروز وقتی صدای دعوامونو شنید

به من میگه همچین شوهری تک خواب میدیدی

چرا دعوا??بزار هرروز ببره توهم ب کارت برس بچه الان کوچیکه چقتی بزرگ بشه خودش دیگه دوست نداره بره سمتشون چون میفهمه هیچ کی مادرش نمیشه

این کاربری سوم منه دیگه خطی ندارم که عضو بشم دوتا دیگه سر هیچ و پوچ ترکید شب خوابیدم صبح دیدم نیست امیدوارم باز نترکم😐😐😐هرانکس نان دهد دندان دهدیکمی غیر باوره ولی چه کنیم باید خودمنو گول بزنیم

عزیزم باید در درجه اول سیاست داشته باشی جلوی شوهرت باهاشون بحث نکنی معلومه همسرت طرف مامانشو میگیره زبونی باهاشون خوب باش اول از همه شوهرتو بیار سمت خودت وقتی همسرت پشتت باشه هیچ کس نمیتونه کوچکترین حرفی بهت بزنه

واقعا سر چیز بیخودی دعوا راه انداختی. مادربزرگشه دیگه نمیخورتش که اول و آخرش مادر بچه شمایی. چرا حسا ...

بخدا الکی نبود الان یه هفته است خونه مامانم نرفتیم آقا نمیذاره بعد هی زرت و زرت بچه رو میبره خونه مامانش منم خسته شدم

چرا همه میگین ببره؟منم یجام اصلا دلم نمیخواد بی خبر از من بچمو ببرن چندساعت نگه دارن.

باید از مادرش اجازه بگیرن.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.