2777
2789
عنوان

فرش و پرده متناسب با مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 63 پست
چ جالب لوسترایی ک خریدمم ی جورایی شبیه لوسترای شماست

پس سلیقه‌مون نزدیکه 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی کل دکوراسبون رو از رنگ های شیری و سفید و نسکافه ای استفاده کنی و برای این که از یکنواخت شدن ج ...

ممنون ❤❤

اره نگاه کردم پالت رنگ نسکافه ای بیشتر رنگ زرد و نارنجی و قهوه ای من بیشتر تو رنگ فرش و پرده موندم 

الان رنگ کوسنام زرد 

ممنون ❤❤ اره نگاه کردم پالت رنگ نسکافه ای بیشتر رنگ زرد و نارنجی و قهوه ای من بیشتر تو رنگ فرش و پر ...

خواهش گلم پرده شیری بگیر. فرش هم ترکیب شیری و نسکافه ای 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
 خواهش گلم پرده شیری بگیر. فرش هم ترکیب شیری و نسکافه ای 

اوهوم اینم خوبه فقد میخوام ی چن تا رنگ اضافه بشه همش طیف قهوه ای شیری نسکافه ای نباشه 

یکی از دوستان گفتن از رنگای ابی سبزم میتونی استفاده کنی 

اوهوم اینم خوبه فقد میخوام ی چن تا رنگ اضافه بشه همش طیف قهوه ای شیری نسکافه ای نباشه  یکی از ...

آره منم دیدم. منتها خیلی با دفت باید این رنگا اضاف بشه وگرنه زشت تر هم میشه. بعلاوه برای پرده و فرش اصلا رنگ آبی و سبز خوب نیس و توی بلند مدت خیلی دل رو میزنه

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
آره منم دیدم. منتها خیلی با دفت باید این رنگا اضاف بشه وگرنه زشت تر هم میشه. بعلاوه برای پرده و فرش ...

اره اینم هست اگ انتخاب درستی نداشته باشم خیلی زشت دیده میشه  رنگ مبل عوض شه بهتره 😁رنگشو خیلی دوست دارم ولی تو ی طیفیه ک فقد رنگای شیری قهوه ای نسکافه ای و زرد یا عسلی باهاش ست میشه 

اره اینم هست اگ انتخاب درستی نداشته باشم خیلی زشت دیده میشه  رنگ مبل عوض شه بهتره 😁رنگشو خیلی ...

مهمترین چیز تو هر خونه هارمونی رنگش هست اگر زیباترین چیزا رو کنار هم بیاری اما تناسب رنگ نداشته باشن باز هم زیبا به نظر نمیرسه 

منم دوس دارم عکس خونتونا ببینم و عکس خونه م را بذارم منم آبیه تو ست کردنش موندم😔

راستش خونه‌ی ما تحفه نیست 😁😁 ولی برای اینکه ترکیب رنگشو ببینی، اعلام حضور کن عکس بذارم

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
راستش خونه‌ی ما تحفه نیست 😁😁 ولی برای اینکه ترکیب رنگشو ببینی، اعلام حضور کن عکس بذارم

اختیار دارید خیرشو ببینید الان هستید؟بگید چه زمانی؟

تعجیل در ظهور امام زمانمون صلوات

اختیار دارید خیرشو ببینید الان هستید؟بگید چه زمانی؟

الان میذارم