2777
2789
عنوان

Ccکرم یاbb کرم کودمشون خوبه

449 بازدید | 9 پست

استفاده کردین ؟برا روزانه ؟پوشش خوب باشه؟؟ چه مارکی ؟پوستم معمولیه و روشن

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
پوستت چربه یا خشکه من شنیدم کرم پود کالیستا واسه پوستای چرب عالیه 

یکم چربه زیاد نیست معمولیه

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم bb کرم سبک تره چون درمانی تره مثلا ابرسان یا گاهی پرایمر داره ضداافتاب داره و پوشش متعادل منتهاcc کرم میاد نواقصو میپوشونه و ضدافتاب داره پس سنگین ترهccکرم لاینو خوبه و bbکرم اکتی پور مارکای خوبیه ک من میشناسم

سی سی کرم خوبه

ولی این چیزا هیچ وقت پوشش کرم پودر رو نداره اگه پوستت خوبه و فقط برا بهتر نشون دادن و یه دست شدن پوستت بخوای خوبه

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
سی سی کرم خوبه ولی این چیزا هیچ وقت پوشش کرم پودر رو نداره اگه پوستت خوبه و فقط برا بهتر نشون دادن ...

اره همین مارک خوبی نمیشناسین

اره همین مارک خوبی نمیشناسین

میشا

بی بی کرم هست

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
میشا بی بی کرم هست

قیمت مناسب تر هم گلدن رز و بورژوا هستن که خوبه