2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از سادگی زنای این سایت شگفت زده شدم خیلییییییی ساده این خیلیییییییییی پیارسالم باز دندون پزشکش پیشنهاد داده بود اخرم دید خ لو رفته و لوسه و ایراد داره زد ب نام فامیل شوهرش  

ساده# #‍نباشیم 

من مرمری و میشناسم خیلی خانوم خوبی هستن ولی الان دارم بدونه جبهه گیری کاملا بی طرف به عنوان کسی که ...

من به شخصه اصلا ایشون رو ندیدم

اتفاقا از این کاربر خوشمم میومد،به خاطر طرز صحبت دیشبش ازش بدم میاد و اینکه کلا خوشم نمیاد سرکارم بزارن😊

آخه حسودی به یه نفر اونم تو فضای مجازی؟😂

این جهان که نشد؛قرار ما جهان بعدی کنار حفره های ماه عزیز دلم.....

یاد لامیا تو سریال ترکیه ای از بوسه تا عشق افتادم همه عاشقش میشدن

تازه میگفت من حسود زیاد دارم خارم تو چشمشون میره تو سایت

آخه من تورو فقط سه روزه میشناسم به شخصه

چرا باید حسودیتو بکنم

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا
اسکرین شاتها چی بود

من اصلا به راستو دروغیش کاری ندارم سوالایی که توذهنم بود گفتم.... اینجا اینقدر اچیزای دروغ دیدم که 

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔

قضیه چیه من چراهیچی نمیدونم😐

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
نه داذم میپرسم ازت  اسکرین شاتا چی بود دیده بودی؟

آره دقیق یادم نمیاد... همین ابراز علاقه کرده بود گفت بود توبخوای زنمو طلاق میدم.... بعدشم گفت یه پیشنهاد ناجوره داده بود اون اسکرین نذاشته بود در ازای یه ساعت رابطه پیشنهاد پول داده بود

خدایا به کدامین گناه حکم صبر رابرایم صادرکردی💔
ن گلم تاپیکامو دادم گزارش کنن کاربریم پرید  اخه پربازدید شده بود

مرمری من نمی گم تو دروغگویی و راحت هیچ قضاوتی نمیکنم که مدیونت نشن اما تو که میگی اینجا آشنا داری نباید این قضیه رو میگفتی  چون اگه کاره دکتره هم نباشه اینجا اگه فامیلات باشن  میگن دروغ میگه معلوم نیس به شوهرش خیانت کرده شوهرش فهمیده 

عزیزم این مسایل و تو خصوصی به دوستات بگو 

اینم برا این گفتم که میگی اینجا آشنا داری و عکس بچتم توتاپیکا هست 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
نه داذم میپرسم ازت  اسکرین شاتا چی بود دیده بودی؟

هیچی یارو نگذاشت ن برداشت یه کاره گفته عاشقتم زنمو طلاق می دم ب خاطرت.... خداییی تو کدوم خراب شده ای دکترش می یاد سریع. تو اولین پیام اینا رو بگه؟؟؟؟من خودم تو کار دندون پزشکیم اینجوریم نیست انقدا بدبخت ی زن نیستن نمی یان ی عمر کلاس و  کارشونو در عرض نیم ساعت ب باذ بدن کلا تاپیکاش همه اینجوری بود ک همه از دم روش نظر داشتن

منتظر داستانای بعدیش هستم کاش کاربریش نمیترکید و بقیه تاپیکاشم میخوندم

الان با کاربری جدید چقد توهین کرده به بقیه

عاشق این بودین؟؟

اگـرچه توبه شکستـم امیدوار تو هسـتم برای ذلّـت شیطـان مرا ببخـش خدایـا        ز قطره قطره اشکـم بشوی لوح گنــاهم به دانـه دانـهٔ باران مرا ببخش خدایـا