2777
2789
میگن موز و تخم دو زرده رنگی میکنه خوردن سیب و خربزه و انار و به و پرتقال هم خوبه روزی یک کیلو میوه ...

روزی یه کیلو میوه  

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
خربزه با پنیر بچه رو خوشگل می‌کنه  من خودم گوجه فرنگی زیاد می‌خوردم ،بچه هام سفیدن  اگر ...

من شنیدم خربزه با عسلم خوبه ها 

ولی دیگه زنده موندن مادر پدر بچه با خداست 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😐😐😐😐

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه سره من ویارش شیرو شیرینی دانمارکی بوده دیگه هیچی نمیتونسته بخوره

من پوستم از خواهرام و برادرم سفیدتره

اونام سبزه نیستن ولی به سفیدی منم نیستن

جای مردان سیاست بنشانید درخت!!!تا هوا تازه شود...

عزیزم میوه خوردن ربطی به زیبایی بچه نداره

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃
روزی یه کیلو میوه    

ببین عزیز هر چی کبد سالم تر باشه بچه خوش رنگ و رو تر میشه 

یه خانمی میگفت من روزی ۴ کیلو پرتقال میخوردم البته آب می گرفته بچه اسم واقعا خوشگل شده بود 

یکی دیگه ام گفت روزی دو کیلو میوه میخورده الان خیلی خوشگل شده

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
تو هم باور داری :/

بله هرچی کبد سالم تر باشه بچه خوش رو تر میشه

میوه ها هم واسه کبد عالیه

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
هیچ چیزی نمی تونه ژنتیک و تغییر بده 😐😐

کاملا که مشخصه ولی این همه میگن بچه خوش رنگ و رو میخوایم بدین سراغ دوستان کبد چی میشه پس؟

رنگ چشمو میگم

رنگ چشم هم میشه یه مقاله خارجی خوندم نوشته بود موز باعث میشه چشم بچه روشن بشه 

یه خانمی هم گفت موز زیاد میخورده چشم بچه اش رنگی شده هیچ کدومشون چشمانشان رنگی نبوده

کاملا که مشخصه ولی این همه میگن بچه خوش رنگ و رو میخوایم بدین سراغ دوستان کبد چی میشه پس؟

علمی نیست اصلا 

امکان نداره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر...