2777
2789

سلام چندوقته برای مثبتتر شدن زندگیم سابلیمینال گوش میدم ولی شبا کابوسای وحشتناک میبینم دلیلش چیه

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.

اصلا خوب نیست گوش نده

الان یه خانمه میاد بهت میگه اونا شیطانی ان که تو گوش میدی، من یه ساب دارم از یه خانم سید میگیرم بیا تل بهت بدم   

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب چون نباید گوش بدی من نمیدونم چرا هر کی هر چی میگه باور میکنید ،یکم تحقیق کنید راجع به کاری که میخواد بکنید ،چند وقت قبل خواب آیت الکرسی بخون و دیگه به اون صوت ها گوش نده ،برمیگردی به روال قبل و برای چیزی که میخوای لهش برسی تلاش کن کسی با گوش دادن صوت پیشرفت نکرده و زندگیش عوض نشده ،خدا به اون عظمتش به بنده هاش گفته از تو حرکت از من برکت ،یعنی برای چیزی که میخوای تلاش کن 

چون ساب الکیه و رو مغزت تاثیرهای وووواقعا بدی داره🙂💔البته نظرمنه. خودم هزارتا امتحان کردم یکیش تغییر کرد اخرم برگشت😒ازوقتی گوش دادم این چرت و پرتا رو یه مدت کلا اخلاقم و رفتارم هم شبیه سگ.شده بود😅😅😂😂💔💔حتی روم نمیشه فکرکنم به اون موقع که ساب گوش میدادم و...😒

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

اکثرا سابلیمینال ها حاوی پیامهای شیطانی هستن، چندسال پیش 18نفر دانشجوی دختر ساکن خوابگاه که باهم شروع کرده بودن به گوش دادن سابلیمینال با هم اقدام به خودکشی کردن

واقعا رنگ چشم عوض میکنه!!!!!!؟

اره یکی از کاربرای اینجانتیجه گرفته.. 

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
احتمالا حرارت مغزت رفته بالا و خشک شده اب زیاد بخور و مدت طولانی گوش نده ضمنا یه مدت قطع کن تا درس ...

اب زیاد زیادمیخورم اتفاقا