چندماه پیش شوهرم بهم خیانت کرد تو این تاپیک توضیح دادم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=157100358
اما گفتم این تاپیکو بزنم توضیح بدم چرا بعد ازینکه فهمیدم بهم خیانت شده طلاق نگرفتم
با اینکه هم شغل دارم هم خانوادم اگه میفهمیدن حامیم بودن...
اول اینکه متاسفانه تو جامعه ما خوب یا بد به زن مطلقه خوب نگاه نمیکنن حتی اگه مظلوم بوده باشه وقتی از متاهل به مطلقه تبدیل میشی تو محیط کار به چشم دیگه میبیننت اجازه میدن به خودشون بهت پیشنهاد بدن دوستای نه چندان نزدیکت و آشناهای خانومت بخاطر زندگیشون کمی ازت فاصله میگیرن و من که تو محیط شهرستانم همه این مشکلا بیشتره مخصوصا اگه میخواستم تنها با دخترم زندگی کنم
دوم اینکه اگه طلاق میگرفتم روی زندگی خواهر مجردم تاثیر بدی داشت و ناخوداگاه رو آیندش اثر میزاشت همینطور رو زندگی کل خانوادم
سوم و مهم ترین دلیل اینکه من هیچ مردی رو نمیتونستم پیدا کنم که دخترمو اندازه ای که پدرش دوست داره دوست داشته باشه و همیشه چه ازدواج میکردم چه نمیکردم خلا نبود دائمی پدرش همراهش بود
چهارمی که خیلیم مهم نیست این بود که خوب تضمینی نیست نفر بعدی که وارد زندگیم میشه هم این اشتباهو تکرار نکنه یا آدم بهتری باشه و اگرم مجرد میموندم بازم نیازای عاطفی و جنسیم برآورده نمیشد
البته همه اینا دلیل محکمی نیست اگه همسرم این اشتباهو دوباره تکرار کنه با تموم این شرایط جدا میشم و اینکه حق طلاق رو گرفتم باعث میشه راحت بتونم مراحل قانونی رو طی کنم و کمترین صدمه رو ببینم
البته الان ازین فرصتی که به زندگیمون دادم راضیم
تورو خدا تا یکی مشکلی داره بهش نگین طلاق