2777
2789
عنوان

چرا طلاق نگرفتم؟

3995 بازدید | 44 پست

چندماه پیش شوهرم بهم خیانت کرد تو این تاپیک توضیح دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4331746/خیانت-همسرم-و-تجربه-من?postId=157100358

اما گفتم این تاپیکو بزنم توضیح بدم چرا بعد ازینکه فهمیدم بهم خیانت شده طلاق نگرفتم

با اینکه هم شغل دارم هم خانوادم اگه میفهمیدن حامیم بودن...

اول اینکه متاسفانه تو جامعه ما خوب یا بد به زن مطلقه خوب نگاه نمیکنن حتی اگه مظلوم بوده باشه وقتی از متاهل به مطلقه تبدیل میشی تو محیط کار به چشم دیگه میبیننت اجازه میدن به خودشون بهت پیشنهاد بدن دوستای نه چندان نزدیکت و آشناهای خانومت بخاطر زندگیشون کمی ازت فاصله میگیرن و من که تو محیط شهرستانم همه این مشکلا بیشتره مخصوصا اگه میخواستم تنها با دخترم زندگی کنم

دوم اینکه اگه طلاق میگرفتم روی زندگی خواهر مجردم تاثیر بدی داشت و ناخوداگاه رو آیندش اثر میزاشت همینطور رو زندگی کل خانوادم

سوم و مهم ترین دلیل اینکه من هیچ مردی رو نمیتونستم پیدا کنم که دخترمو اندازه ای که پدرش دوست داره دوست داشته باشه و همیشه چه ازدواج میکردم چه نمیکردم خلا نبود دائمی پدرش همراهش بود

چهارمی که خیلیم مهم نیست این بود که خوب تضمینی نیست نفر بعدی که وارد زندگیم میشه هم این اشتباهو تکرار نکنه یا آدم بهتری باشه و اگرم مجرد میموندم بازم نیازای عاطفی و جنسیم برآورده نمیشد

البته همه اینا دلیل محکمی نیست اگه همسرم این اشتباهو دوباره تکرار کنه با تموم این شرایط جدا میشم و اینکه حق طلاق رو گرفتم باعث میشه راحت بتونم مراحل قانونی رو طی کنم و کمترین صدمه رو ببینم 

البته الان ازین فرصتی که به زندگیمون دادم راضیم

تورو خدا تا یکی مشکلی داره بهش نگین طلاق

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز غم انگیز دیگه هم هست که آینده دخترم و تصورش از مردا برای همیشه تغییر میکرد

به خدا الان خنده هاشو تو بغل باباش میبینم کلی خدارو شکر میکنم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بله واقعا درست میگی منم خیانت دیدم اینجا هم تاپیک زدم همه گفتن طلاق بگیر ولی یه فرصت بهش دادم خداروشکر چند ساله چیزی پیش نیومده حواسم کاملا بهش هست ولی اگه ذات مرد خراب بشه و مدام خیانت کنه به نظرم باید جدا شد 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 

بهرحال نظرات متفاوته و هرکس تو اینجور موقعیت ها بنا ب شرایط موجود تصمیم میگیره

ب شخصه میگم مرگ یبار شیون یبار

نمیتونم تا آخر عمر ب پای کسی ک خیانت کرده بسوزم

منم حق زندگی دارم حق زندگی عاشقونه و سالم

خودم تو عقد جدا شدم بخاطر چشم چرونی و خساست و اعتیاد ب گل

و خدارو شکر میکنم

خودم و لایق یه زندگی خوب میدونم و نمی‌تونم خائن و ببخشم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یه چیز غم انگیز دیگه هم هست که آینده دخترم و تصورش از مردا برای همیشه تغییر میکرد به خدا الان خنده ...

بچه خواهرم هر وقت بابای بچه های دیگه رو میبینه که تو خانواده کنار هم هستن ناراحت میشه یا غذا نمیخوره یا میگه دلش درد میکنه وجمع رو ترک میکنه ومیره تنهایی یه گوشه میشینه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم