2777
2789
عنوان

چالش مجردین برای ازدواج

349 بازدید | 4 پست

سلام دوستای گلم اول بگم کسایی که به قانون جذب اعتقاد ندارن لطفا وارد تاپیک من نشن.

دوم اینکه صاحب اصلی این چالش دلبر و جانانمی عزیزه ولی از اونجایی که دیگه به تاپیکشون سر نمیزنن من خودم به شخصه دلسرد شدم و حالا تصمیم گرفتم خودم یه تاپیک جدید بزنم تا به دوستای مجردم کمکی بکنم.

سوم اینکه چند نفر از دوستای خودم که این چالش رو انجام دادن موفق شدن.

دوستای گلم این چالش باعث میشه که انرژی مثبت شما برای جذب ازدواج بالا بره. این چالش روزانه تمرین داره. البته بگم نتیجش قرار نیست صد درصد ازدواج باشه. چون برای ازدواج فاکتورهای زیادی به جز انرژی بالا موثرن.

پس از اول بگم من نمیگم با این چالش ازدواج میکنید ولی تاثیر مثبت رو قطعا میذاره براتون. این چالش رو از امروز شروع میکنیم. ولی شما دوست عزیز هم هر وقت تاپیکو دیدی میتونی چالش رو شروع کنی. امیدوارم بهترینها براتون اتفاق بیافته.

اهان الان چون دوستانی ممکنه بگن ما که عشق داریم چی؟

این چالش برای همه دوستان مجرد خوبه چه اوناییکه در رابطه هستن چه نیستن.

به امید عشق و شادی و ارامش روز افزون در روابطمون😍

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

اگه دوست دارید تو چالش شرکت کنید بگید تا چالش اول رو بزارم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

هر روز چالشتون رو اینجا بنویسید تا هم خودتون انرژی بگیرید هم بقیه با خوندن چالش‌های شما انرژی و روحیه بگیرن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#چالش_مجردین
روز اول
مجردین عزیز  چون میخوان همسر ایده الشون رو جذب کنن پس باید چالش جوری باشه که توجه شما رو سمت موارد عاشقانه و عالی ببره .
حالا چالش شما چجوریه
شما میتونید ویژگیهای فرد ایده التون رو تو گروه بگین تا بقیه مجردها هم یاد بگیرن که چه ملاکهایی رو مد نظر قرار بدن
مثلا من دوست دارم همسرم چشماش فلان رنگی باشه
یا دوست دارم خانوادش این ویژگی رو داشته باشه
و....
ممکنه وقتی تمرکزتون رو میذارین روی این ویژگی ها اینطور افراد رو ببینید حتما اگر دیدین تو تاپیک هم تعریف کنید.

مورد بعدی اینکه در طول روز حواستون به رفتارهای عاشقانه باشه و توی تاپیک مطرح کنید.
این رفتار عاشقانه رو ممکنه در فیلم ببینید، ممکنه در کتاب بخونید، ممکنه در اقوام دوستان ببینید
مثلا میگین من امروز رفتم بیرون دیدم که یه اقایی واسه همسرش گل خرید و بهش هدیه داد من خیلی حس خوبی گرفتم

این چالش برای اینکه شما توجهتون رو بذارین روی روابط عاشقانه و ملاکهایی که دوست دارین همسر ایده التون داشته باشه😊

در طی چالش رفتن به تاپیکهای منفی خیانت، خواهر شوهرم بده و شوهرم زد و دوست پسرم ولم کرد و عشقم نمیاد بگیرتمو و.... ممنووووع