2777
2789
عنوان

دعانویس تبریز

2257 بازدید | 11 پست

سلام دوستان اگه دعانویس مطمن میشناسین لطفا معرفی کنین البته من خودم کسیو میشناسم کارش عالیهههههه ولی میخوام ببینم اینایی که میگن ما میشناسیم اله بله واقعا هستن یا فقط پول میگیرن کار نمیکنن

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن تبریزیا خیلی خرافاتین راس گفتن

خسته نباشی خرافات؟نو قران هم اومده که سحرو جادو وجود داره فقط بعضیا برا کارای بد ازش استفاده میکنن بعضیا خوب 

جادو جنبل چیه خداییش چه جوری از این کارا میگنید 

عزیزم وقتی کسی میره زندگیتو خراب میکنه و سالها درگیر مشکلات میشی یهو میبینی هیچ راهی نیس مگر اینکه خودتو نجات بدی خدا خودش گفته سحرو جادو وجود داره  من نمیگم برا کارای بد برا زندگی خودتون استفاده کنین 

کی میخواد تو رو دعایی کنه خب😂😂

منو زن داییم و عمم طلسم کرده بودن دو سال تو بیمارستان خوابیدم هیچکدو از دکترا نفهمیدن چه مرگمه شبا بیدار میشدم جیغ میزدم یه رفتارایی میکردم خودم تعجب میکردم از کارام تا اینکه با یه دعا و باطل اسحر ارامش بهم برگشت و زندگیم کلا عوض شد