2777
2789
عنوان

قرص پروژسترون

80 بازدید | 9 پست

سلام کسی ک قرص پروژسترون مصرف میکنه بعد چند روز از قط کردنش بگذره نشون میده حامله ای من امرو ۸ روز گذشته ولی بی بیم منفی بوده علائمم سینه هام دردناک شدن و دلم کمرم و معدمم درد میکنه ممکنه حامله باشم و فلا برا بی بی چک زود باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو ی آز بده ..اگ لحاقت دورم شکل گرفته باشه تا الان باید مثبت میشد

از ازمایش میترسم ماه پیش ای یو ای داشتم رفتم ازمایش گفت مشکوک ب بارداریم گفت چند روز دیگه بیا با ملی امید رفتم و نا انید برگشتم الانم میترسم برم دوباره اینطوری شم

از ازمایش میترسم ماه پیش ای یو ای داشتم رفتم ازمایش گفت مشکوک ب بارداریم گفت چند روز دیگه بیا با ملی ...

ی هفته دیگه صبر کن یا پریود میشی یا انشالله بارداری ..مطمینی کیستی چیزی مداری

من برای داشتن زندگی بهتر میجنگم
ی هفته دیگه صبر کن یا پریود میشی یا انشالله بارداری ..مطمینی کیستی چیزی مداری

والا ماه پیش سونو دادم ک نداشتم مگه اینکه این ماه دارو خوردم لتروزول ولی امپول ازاد سازی نزدم میترسم کیست شده باشه

برا من بی بی چکم 13 روز بعد قطع دفاستون مثبت شد یعنی بعد از 8 روز تأخیر

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ینی منم امیدوار باشم؟ برم سونو بد نیست اگه حامله باشم؟

آره عزیزم 

انشالله که شما باردار باشی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم