سلام کسی ک قرص پروژسترون مصرف میکنه بعد چند روز از قط کردنش بگذره نشون میده حامله ای من امرو ۸ روز گذشته ولی بی بیم منفی بوده علائمم سینه هام دردناک شدن و دلم کمرم و معدمم درد میکنه ممکنه حامله باشم و فلا برا بی بی چک زود باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو ی آز بده ..اگ لحاقت دورم شکل گرفته باشه تا الان باید مثبت میشد
از ازمایش میترسم ماه پیش ای یو ای داشتم رفتم ازمایش گفت مشکوک ب بارداریم گفت چند روز دیگه بیا با ملی امید رفتم و نا انید برگشتم الانم میترسم برم دوباره اینطوری شم
برا من بی بی چکم 13 روز بعد قطع دفاستون مثبت شد یعنی بعد از 8 روز تأخیر
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم