2777
2789
عنوان

عفونت واکسن ب ث ژ

12992 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست ک جای واکسن ب ث ژ نوزادش عفونت کرده باشه؟؟

دختر من تازه رفته تو ۶ ماه و دیشب جای واکسنش عفونت کرد و شب عفونت تخلیه شد و خون اومدتقریبا چند ساعت هم نمی تونست دستش و تکون بده. امشب هم کلا بی قراری میکنه

خیلی نگرانم. 

همون ک زیر بغلش عفونت میکنه؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بله عزیزم برای پسر منم تقریبا بعد از ۴ ماه ونیم مثل یه جوش چرکی بزرگ شد خود به خود تخلیه شد و مثل یک حفره خالی موند و خودشو ترمیم کرد اما مثل تمام ماها که جای واکسنشو داریم رو دستش جاش موند

به هیچ وجه شما تخلیه نکن دست نزد فقط دورش اگه خونابه موند یا چرک با دستمال تمیز پاک کن به خورش اصلا دست نزن دکتر خیلی به من تاکید کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم برای پسر منم تقریبا بعد از ۴ ماه ونیم مثل یه جوش چرکی بزرگ شد خود به خود تخلیه شد و مثل یک ...

الان برای دختر من بازم چرک کرده ولی خشک شده مونده 

نمیدونم ببرم دکتر یا نه

الان برای دختر من بازم چرک کرده ولی خشک شده مونده  نمیدونم ببرم دکتر یا نه

چند روزه؟ اونجارو خیلی تمیز نگه دار مرتب با یه تیکه پنبه تمیز الکی دور زخمو دورشو ها نه روشو تمیز کن لباسشو اون قسمتو اتو بزن زد عفونی شه اینکارارو بکن نگران نباش نذار بازم بمونه یه لباس نخی استین دار تنش کن ولی لباسو اتو کن حتما خودش خوب میشه نگران نباش تازه بعدش که خالی میشه انگار سوراخه که بدتره باید تحمل کنی اون دستشو اروم بالا پایین کنی هواست باشه دستتو روش نذاری برای بچه من وقتی خالی شد انگار با زغال سوخته بود اون یه تیکه اب شده بود

من دیشب واقعا فکر کردم دستش در رفته انقدر گریه کرد ک دیدم جای واکسن چرک کرده و بعد دستش و با روغن حیوانی مالش دادم و یهو چرکش ترکید و ریخت بیرون. 

دخترم هم آروم گرفت و خوابید ولی باز امروز بی قراری میکنه

تقریبا ۲ روز پیش هم سرما خورده دارو میدم بهش 

نمیدونم واقعا تغییر مدفوع بخاطر دارو یا واکسن