2777
2789

جدیدا از همه ی ادما بدم اومده همشون البته اونایی ک بیشتر دور و ورمن مثل دوست و اشنا همشون ادمای دو رو و دروغگویین از اونایی ک ی ساعت باهاشون باشی بعدش کلی پشت سرت صفحه میذارن و بدیتو میگن

کلا ادمای نمک نشناس و دو رو اطرافم زیاده از همشونم خسته شدم

برای شمام پیش اومده؟چکار کردین کات کردین؟

من کات کردم اما هنوزم حرفاشون رو مخمه و ازارم میده

سفارش 

دور و بر منم زیاده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورم زیاده .خیلی آزارم دادن بهم تهمت زدن  تمام تهمتایی که بهم زدن الان سر خودشون داره میاد .چن سالی هس کات کردیم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

تنهایی بهتر از اینکه اینجوری روح و روانت بهم بریزه نی؟

نه .. شعاره این حرفا .. آدم تنها پژمرده و افسرده میشه 

تو فکر کن بخاطر این دروغ و دورویی باید از مادر خودتم دور بشی و کنارش بزاری .. نمیشه 

من کم کردم روابطم رو خیلی ولی بخاطر سلامت روانم و فرار از تنهایی همیشگی مجبورم کمی رابطه رو حفظ کنم

من قید همه رو زدم ..چون مردم همش ادم قضاوت می کنن..نمیدونن تو زندگیت چخبره..همش قضاوت ..حسادت ..رقابت ..نصیحت ..اکثرا میخوان بگن ما خیلی می دونیم ..ناراحتی هاتو بگی میگن انرژی منفی میده ..واقعا جز خدا همه دروغن