2777
2789

از خودم خسته شدم واقعا دارم عذاب میکشم 

از وقتی پسرم دنیا اومده از خانواده شوهرم بیزار شدم قبلش بدم میومد اما تحمل میکردم الان میبنمشون دلم میخواد انقدر بزنمشون که بمیرن خیلی روحیم داغونه  .شوهرم برعکس من به شدت ریلکس و آرومه 

از وقتی کرونا اومد بیشتر حساسیتم فوران کرد الانم میدونم حق بامنه اما چکارکنم وقتی شوهرم پشتم نیست و خانوادش بی تفاوتن 

خلاصه شو میگم امشب رفتیم بیرون برگشتنا شوهرم گفت یه سر میره بچمو واحد مادر شوهرم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم باشه منم میرم خونه رو یکم مرتب کنم رفتم دیدم سرو صدا میاد فهمیدم که خواهر شوهرم  و برادرشوهرمم اونجان منم گفتم نرم زشته میشه درنیجه منم رفتم داخل دیدم همشون دور بچم حلقه زدم شوهرمم تو اتاق داره  یا مامانش حرف بزنه  

بعد بلند بلند میخندیدن که پسرم از برادرشوهرم میترسه اونام ول نمیکردن هی بچه رو مث عروسک ازاین دست به اون دست کردن هی حرص خوردم انگار ن انگار که کرونا اومده چیزی که خیلی ناراحتم میکنه اینه که خودشون تا دومتری مامانشون نمیرن که خدایی نکرده کسی ناقل نباشه  شوهرمم یه کلام نگفت نکنین یا بچه رو نده بهشون عین خیالشون نبود

اگه منم چیزی بگم لج میکنن و شوهرمم که انگاری لاله 

این جریانا هر یکی دوهفته اتفاق میوفته اخرشم یه بحثی بین منو شوهرم ایجاد میشه 

دیگه خسته شدم دنبال یه راحیم تالااقل خودم آروم بشم انقد حرص نخورم  امشب ازاعصاب خوردی دستو پام بی حس شده  بود اما چاره چیه وقتی مهم نیست براشون

فقط اینو میدونم که خواهرشوهر و جاریت حالشون خوب نیست از تاپیک قبلیت هم معلومه که گفتی .میخوان اذیتت ...

دیگه خسته شدم خدایی  رفت و آمدمو خیلی کم کردم اما شوهرم هیچ جوره زیر بار نمیره هرروز بچمو میبره و هیچ وقت درمقابل کاراشون حرف نزده 

بعد بلند بلند میخندیدن که پسرم از برادرشوهرم میترسه اونام ول نمیکردن هی بچه رو مث عروسک ازاین دست به ...

عین خانواده شوهر من . بچمو اونطوری میکنن :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
کاش کرونا نبود واقعا افسورده شدم خداکنه زود تموم بشه

اره منم . خانواده همسرم هیچی رو رعایت نمیکنن . بچمم میگیرن میبوسن دعوا میکنم حرص میخورم :(

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(