دوستان شما جشن دارید من نه عقدم جشن بود نه قرار عروسی بگیریم به خاطر این اوضاع خیلی ناراحتم🙁🙁🙁
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂 اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠 اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه. تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡 یه زندگی از تو طلب کارم. آیینه ها میگن افسردگی دارم. روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم. با این همه رویا از زندگی سیرم از آدما خستم از همه ترسیدم. تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟
فقط اومدم بگم نفرین بر کسایی که بخوان عروسی بگیرن تو این اوضاع البته استارتر منظورم تو نیستی ها کلی ...
من که نمیخوام بگیرم
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
نمیشه اصلا قرار عروسی برای بعد از عید بود مجبوریم زودتر بریم خونه خودمون
لباس عروس و آتلیه و عکس فضای سبز درجه یک داشته باش به خواهر و برادر و ۵۰نفر درجه یک هم شام ویه عروسی ...
آتلیه و اینا که میرم ولی مهمونی و جشن اصلا