2777
2789
عنوان

بنظرتون دعا وجادو راسته...آخه....

132 بازدید | 17 پست

هروقت احساس میکنم رفتار شوهرم تغییر کرده مدام نگران میشم همش فکر میکنم براش دعا نوشتن و جادوش کردن حس بدیه چیکار کنم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره ناس و فلق و کافرون  بخون عزیزم

فقط بخونم آخ من نمازمو هم چند مدته ترک کردم تاثیرداره یعنی؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
بله اتفاقی به اسم طلسم هست اما خوندن به صفحه قرآن و نماز هر سحری رو باطل می‌کنه  کلام تو عصای ...

میش واضح تر بگی آخ الان باشوهرم اکلی دعوامون شد هر موقع اینجور میشه اینطوری میشم دست خودمم نیس مادرشوهروخاهرشوهرام هرچی برام میفرستند دایم دلم شور میزنه نکنه....

بی شک راسته اما اینکه آیا شوهرتو دعا میدن یا نه اون دیگه باید یکی که اهلشه تشخیص بده

میش با دعا خوندن و قرآن خوندن باطلش کرد

میش واضح تر بگی آخ الان باشوهرم اکلی دعوامون شد هر موقع اینجور میشه اینطوری میشم دست خودمم نیس مادرش ...

ببین عزیزم خداوند قرآن رو فرستاد که هر چی فکر غلط هست از بین بره . قرآن باطل سحر هست . یه صفحه یا به اندازه توانت هر روز قرآن بخون‌. مطمئن باش هیچ جادویی اثر نمیکنه . تو خونه ایی که قرآن هست صاحبانش دچار جادو نمیشن 

شما وسواس فکری گرفتی عزیزم . مدام فکر منفی میکنی و چون همش انرژی منفی دورت هست ،، اتفاق های بد هم رخ میده  

ببین عزیزم خداوند قرآن رو فرستاد که هر چی فکر غلط هست از بین بره . قرآن باطل سحر هست . یه صفحه یا به ...

خدا خیرت بده نفسم باز شد خیلی زود باورم هرکی هر چی گفت فوری از جام تکون میخورم کاش دست خودم بود خیلی خیلی ضعیفم الان هم دعوامون با شوهرم قرار بود بریم خونه مادرم زنگ زد گفت زود حاضرشین منم یکم طول کشید اونم سرم داد زد و گفت سرم درد میکنه اصا نمیریم گرفت خابید ب منم بر خورد😂میدونم بچه بازیه خودم برام مسخره میاد ولی نمیدونم چرا انیدر منفی باف شدم

عزیزم فارسی خوندن قران هم تاثیر داره ؟ یا فقط باید عربی خونده بشه؟

نه میشه فارسی هم خوند اما من پیشنهاد میکنم که اول بصورت عربی بخون و بعد ترجمه فارسی رو چون قرآن، کلام خداست و اوست که بر کلامش، لباس عربی پوشانده و بر پیامبرش نازل فرموده و این کلام عربی، هرچند قابل ترجمه هست ؛ اما هرچی ما تلاش  کنیم که ترجمه‌ی کاملی از قرآن، بنویسیم باز هم نمی‌تونیم همه‌ی ابعاد کلام خداوند رو ترجمه کنیم

خدا خیرت بده نفسم باز شد خیلی زود باورم هرکی هر چی گفت فوری از جام تکون میخورم کاش دست خودم بود خیلی ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاء الله که همیشه در اوج موفقیت و آرامش باشی 

اصلا دیگه به بحث جادو فکر نکن . همین که هر روز به اندازه توانت قرآن بخونی و قرآن تو خونه باشه کافی کافیه . اطمینان داشته باش هیچ جادویی هیچ ساحری نمیتونه هیچ کاری بکنه چون نیروی خدا بالا ترین نیرو هاست . هر وقت این فکرای منفی اومد سراغت صلوات بفرست . مطمئن باش هر چی انرژی منفی هست دور میشه و محیط اطرافت میشه پر از انرژی مثبت و آرامش . دعوا و ناراحتی برای همه هست پس اینطوری کل دنیا باید جادو شده باشه 😂😂😂 اصلا چیزی به اسم جادو وجود ندارد اینا حرفای خرافاتی هست . ذهن انسان خیلی قویه وقتی به چیزای مثبت فکر کنی همه ی اتفاقای خوب رخ میده 🌹

نه میشه فارسی هم خوند اما من پیشنهاد میکنم که اول بصورت عربی بخون و بعد ترجمه فارسی رو چون قرآن، کل ...

من اصلا عربی متوجه نمیشم که 

ولی تو فارسی کامل درک میکنم 

از طرفی اعراب رو اشتباه مبخونم گاها