2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با نامزدم 😑😑😡😡

897 بازدید | 54 پست

تا حالا ۴ بار کارت منو گرفته خرج کرده . تو دوران عقد هستیم.

پولش تموم شده بود وگرنه تا وقتی پول تو کارتشه خیلی برا من دست و دلبازه و رستوران و کافه میبره و اینا.

ولی خوب چرا از پدرش نمی گیره وقتی پول تموم شده بعدش ما چند روز خونه پدر شوهرم تنها بودیم باید سرش بشه که پول بده به پسرش برای خرج خونه‌

😡😡😡😑😑😑😑😑😑😑

خوب یعنی چی کارت منو میگیره که پول بابام هست چون من خودم دانشجو ام.

روم هم نمیشه بگم نمیدم. 

چیکار کنم؟!؟!؟!؟

پدر شوهر خسیس من😑😑😑 

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پولت را بریز ب کارت دیگه و نگو اصلا از اون کارت بهش چیزی بگو ندارم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
مشکل اصلیش عدم مدیریته امروز پول داره رستوران میبره ولی واسه فردا پول نداره!!!

اره دقیقااااااا.

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"

من مجردم از بابام پول نمیگیرم اونوقت شوهر شما زن گرفته انتطار داری پدر شوهرت پول بذاره تو جیبش؟!

چه توقعاتی دارید 

شوهرت باید یادبگیره درامدش رو مدیریت کنه 

یا اگر درامد نداره که اصلا چرا زن گرفته 

خانم کاربلد هستم♡مدرسِ زبان انگلیسی ♡با پنج سال سابقه ی تدریسِ کلاس های حضوری و آنلاین ،برای تمامی سنین و تمامی سطح ها.                                                                            برگزار کننده ی کلاس های خصوصی و نیمه خصوصی با نازل ترین قیمت و بالاترین کیفیت،با پیگیری و پشتیبانی ،تضمینی💯 (طبق برنامه)،جلسه ی اول رایگان  ✅                                     کلاس های حضوری (فقط تهران) ، آنلاین (سراسر کشور)